Megoldott

Összefirkált, kitört ablaküvegű telekonfülke

FRISSÍTÉS - 2020.09.03.

A 62. primer körzetbe tartozó nyílvános telefonfülkék nemrégiben átkerültek a Telekomhoz, ezért kértük Önöktől a segítséget. A fülke belsejében is - ahogyan a képen is látható - Telekom tulajdonú tájékoztató lett kihelyezve. A további félreértések elkerülése érdekében kérjük, hogy a felújítások, graffitimentesítések alkalmával arculatosítsák a fülkét, valamit helyezzék ki a saját logójukat az Invitelé helyett.

----------

Szegeden, a Csongrádi sugárút 85. szám előtt található (immáron Telekom tulajdonban lévő) telefonfülke (telefonszám: 62/470713) állapota az utóbbi években rendkívül leromlott. Kitörték több ablakát is, a világítása nem működik, össze lett matricázva, valamint a fülke össze lett graffitizve is. Kérjük a tisztelt illetékest, hogy javítsák ki a fülke hibáit, valamint távolítsák el az előző szolgáltató felségjelzését is és helyezzék ki sajátjukat. Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Csongrádi sgrt. 85

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Bertalan Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönjük szépen :)
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom (Szeged)

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Szegeden, a Csongrádi sugárút 85. szám előtt található (immáron Telekom tulajdonban lévő) telefonfülke (telefonszám: 62/470713) állapota az utóbbi években rendkívül leromlott. Kitörték több ablakát is, a világítása nem működik, össze lett matricázva, valamint a fülke össze lett graffitizve is. Kérjük a tisz...

  • Magyar Telekomverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Invitel telefonfülke, nem Magyar Telekom.
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom (Szeged)

  • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére