Válaszra vár

Leamortizált nyilvános telefonfülke

FRISSÍTÉS - 2020.07.02.

A 62. primer körzetbe tartozó nyílvános telefonfülkék nemrégiben átkerültek a Telekomhoz, épp ezért kértük Önöktől a fülke arculatának a megváltoztatását is. A fülke belsejében is - ahogyan a képen is látható - Telekom tulajdonú tájékoztató lett kihelyezve. A további félreértések elkerülése érdekében a felújítások, graffitimentesítések alkalmával érdemes lehet a fülkéket is átfesteni magenta színűre, valamit kihelyezni a saját logójukat az Invitelé helyett.

----------

Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút 75. szám alatt található telefonfülke (telefonszám: 62/442813) állapota az utóbbi években rendkívül leromlott. Telegraffitizték, kitörték az ablakát, és világítás sincs benne. Kérjük a tisztelt illetékest, hogy fessék le a fülkét, javítsák ki a hibáit, valamint távolítsák el az előző szolgáltató felségjelzését is és helyezzék ki sajátjukat. Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Petőfi Sándor sgrt. 75

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom (Szeged)

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom (Szeged)

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút 75. szám alatt található telefonfülke (telefonszám: 62/442813) állapota az utóbbi években rendkívül leromlott. Telegraffitizték, kitörték az ablakát, és világítás sincs benne. Kérjük a tisztelt illetékest, hogy fessék le a fülkét, javítsák ki a hibáit, valamint távolítsák el az előző szolgáltató felségjelzését is és helyezzék ki sajátjukat. Segítségüket előre is köszönjük!"-ról "FRISSÍTÉS - 2020.07.02. A 62. primer körzetbe tartozó nyílvános telefonfülkék nemrégiben átkerültek a Telekomhoz, épp ezért kértük Önöktől a fülke arculatának a megváltoztatását is. A fülke belsejében is - ahogyan a képen is látható - Telekom tulajdonú tájékoztató lett kihelyezve. A további félreértések elkerülése érdekében a felújítások, graffitimentesítések alkalmával érdemes lehet a fülkéket is átfesteni magenta színűre, valamit kihelyezni a saját logójukat az Invitelé helyett. ---------- Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút 75. szám alatt található telefonfülke (telefonszám: 62/442813) állapota az utóbbi években rendkívül leromlott. Telegraffitizték, kitörték az ablakát, és világítás sincs benne. Kérjük a tisztelt illetékest, hogy fessék le a fülkét, javítsák ki a hibáit, valamint távolítsák el az előző szolgáltató felségjelzését is és helyezzék ki sajátjukat. Segítségüket előre is köszönjük!"-ra.

  • Magyar Telekom hozzászólt a bejelentéshez.

    A képen is látható, hogy a fülke Inviteles, kérem, Invitel felé átadni. Köszönöm!
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom (Szeged)

  • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére