Megoldott

Félrevezető utastájékoztatás

A Szegedi Közlekedési Társaság hivatalos honlapján, az szkt.hu oldalon rendszeresen félrevezető menetrendi adatok jelennek meg olyan esetekben, amikor tervezetten a menetrendtől eltérően közlekednek a járatok. Ilyen például a karácsonyi, a szilveszteri vagy az újévi menetrend. December 31-én módosított munkaszüneti napi menetrend van érvényben, ez annyit jelent, hogy 16 óra körüli járatleállások után bizonyos vonalakon óránként járnak a járművek és emellett az éjszakai járatokat lehet még igénybevenni. Ettől eltérően az szkt.hu oldalon a 2-es villamos menetrendjén (ami elvileg 18 órától óránként indul Európa liget végállomásról) egy sokkal sűrűbb követési idő látható.
Ugyanígy a január 1-én érvényes menetrend is hibásan szerepel a weboldalon: a 2-es villamos kb. reggel 8 óráig fél óránként jár, miközben a honlap szerint az akár 6 perces követés is lehetséges.
Eközben a hivatalos tájékoztató ez év végi közlekedési rendről a közlemények között van eldugva, számos kevésvbé fontos hír után, mint például megálló előrébb, vagy hátrébb helyezések, burkolatjavítási munkálatok, stb.
A közlekedési társaság sajnos nem figyel oda kellőképpen a megfelelő utastájékoztatásra, így szeretnénk Őket arra kérni, hogy fektessenek ebbe több energiát és odafigyelést, mert ez megalapozza a társaság megítélését. A jövőbeli pozitív változások reményében segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Csongrádi sgrt. 83

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz elektronikus úton, 2018. december 31-én benyújtott észrevételével kapcsolatosan a következőkről tájékoztatjuk:

    A Jarokelo.hu oldalon elküldött levelében jelezte, hogy a
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKT Szegedi Közlekedési Társaság

  • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Sötét kijelző

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKT Szegedi Közlekedési Társaság
    Kálvária tér
  • Megoldott
    2
    Megoldott
    2

    Óriási buktató a peronon

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKT Szegedi Közlekedési Társaság
    Vám tér
  Vissza az oldal tetejére