Megoldatlan

madármentesítés

Anonim Járókelő

Tisztelt Címzett!
Segítséget kérnék madármentesítés vagy más hasonló eredményes intézkedés megvalósításában. A belvárosban, a Jósika utcában lakom ahol évről-évre egyre szemmel láthatóan nagyobb problémát jelent a gépjármű tulajdonosoknak az elszaporodott madár és a vele együtt járó madárürülék növekedése, eltávolítása a gépjárművekről. Gondolom nem kell ecsetelnem ezen probléma súlyosságát hogy miért is káros ez a fa alatt parkoló autók részére. Már ott tartok hogy naponta legalább egyszer vagy többször kell (kellene) az autót lemosni a maradandó károk megelőzésére! Kissé felháborítónak tartom hogy az éves lakossági parkolóbérlet megvásárlása nem von maga után senki részéről sem madármentesítési kötelezettséget. Várom szíves válaszukat, intézkedésüket. Köszönettel:
Sz. Orsolya

Probléma helyszíne
Szeged Jósika u. 28

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Nagy András hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Sz. Orsolya!

    A madarak városszerte, sőt más városokban is problémát jelentenek. Szó van egyrészt a városi galambokról, melyek külön intézkedést igényelnek.
    Az Ön által jelzett problémát azon
    ...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére