Megoldásra vár

Autó futómű-temető

A Temető utca egy viszonylag forgalmas kis utcának számít, amit előszeretettel használnak mind a környéken élők, mind a környék iskoláiba járó szülők, mind pedig a temetőbe érkező hozzátartozók. Az utca által nyújtott "menekülő út" lehetőségét kihasználva oly mértékben megnövekedett a forgalom, hogy az az útburkolaton is igencsak meglátszik. A burkolat nagy és mély kátyúkkal szegélyezett, melyek száraz időben is, amikor látszanak, elég nagy veszélyt rejtenek, nem beszélve a csapadék által elrejtett formájukról, ami még nagyobb meglepetéseket tartogat a kevésbé járatos "menekülőknek". Emellett, ezek a kátyúk nagyban bekorlátozzák a temetőbe autóval érkezők parkolási lehetőségeit is, hiszen könnyen előfordulhat, a cipő teljes elmerülésén túl, egy-egy autó elakadása is.

Az utca forgalmi funkciója különösen hasznos, hiszen viszonylag nagy kerülőt kellene megtenniük azoknak, ezt kihasználják. Igaz, hogy a vele párhuzamos Sándor utca burkolata sokkal jobb minőségű, azonban az ottani beépítés jóval sűrűbb és az út széleit váltakozva elfoglaló parkoló autók a nap jelentős részében ellehetetlenítik a kétirányú közlekedést. Emellett, a Gyevi utca - Sándor utca sarkán lévő csomópont jóval kevésbé belátható és jóval szűkebb is, így főleg a legkritikusabb reggeli és munka utáni "rush hour"-ban nem szívesen használják az emberek.

Kérem, az utat használók nevében, fontolják meg, hogy megoldják a Temető utca közlekedési problémáit, például az útburkolat kiszélesítésével és javításával. Köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Hattyú u. 64

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az illetékes válasza a csatolmányban olvasható.
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Önkormányzata

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Szeged Önkormányzata"-ra.

  • Dr. Papp Sándor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére