Megoldásra vár

Kátyús út

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS - 2024.01.28.

A Borbás utca - Mátyás király tér D-i oldala- Mátyás király tér NY-i oldala - Szent Antal utca - Vám tér ütvonalon legjobb tudomásunk szerint áramvezetékek fektetése történt az MVM által. Ehhez több helyen útburkolatot/járdaburkolatot bontottak fel, amit aszfalttal egyetlen helyen, a Mátyás király tér DNY-i csücskében javítottak ki egyelőre az útburkolaton. A többi helyen (így az említett Borbás utca/Oltványi utca/Kisfaludy utca kereszteződésénél is) ideiglenes kátyúzás történt, melyek állapota az utóbbi hónapokban eléggé leromlott. Kérjük, amint az időjárás lehetővé teszi, ezeket az ideiglenes megoldással javított burkolatokat is aszfaltozzák le!

----------

FRISSÍTÉS - 2024.01.27.

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. válasza:
Tájékoztatjuk, megkereséséből nem derül ki, hogy Társaságunkat mennyiben érinti az út javítása. Kérjük, pontosítsa, hogy megfelelően tudjuk a panaszát kezelni.

----------

Szegeden az Oltványi, a Kisfaludy és a Borbás utca sarkán lévő ötös kereszteződésben egy korábbi útburkolat bontása utáni javítás kifogásolható minőségben készült el.

A felbontott úttest nem lett jól visszabetonozva: valahol 2-3 cm-es mélyedés van, valahol pedig 2-3 cm magas bukkanó az úttest teljes szélességében.

Biciklivel közlekedve balesetveszélyes, mert a manőverezés során a kátyút kell néznem, nem a forgalmat, ami pedig egy ÖTÖS kereszteződésben meglehetősen fontos lenne.

Továbbá télen megül benne a víz, ami befagy, és csúszásveszélyes helyzetet okoz.

A munkálatok több hónapon keresztül zajlottak, mire visszaállt a kereszteződésben a rend, nagyon sajnálatos, hogy csak ilyen állapotban sikerült visszakapni.

Lehet, hogy még nincsen kész (?).

Kérem az úthiba javítását!

Tisztelettel: egy szegedi lakos

Probléma helyszíne
Szeged Borbás u. 27

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Munkatársak!

    Küldjük az MVM Démász Áramhálózati Kft. válaszát a Szeged 137139. számú (https://jarokelo.hu/bejelentesek/szeged/137139/katyus-ut/hivatal) bejelentésre:

    A jelzett szakaszon egy...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: MVM Démász Áramhálózati Kft. (Szeged)

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Szegeden az Oltványi, a Kisfaludy és a Borbás utca sarkán lévő ötös kereszteződésben egy korábbi útburkolat bontása utáni javítás kifogásolható minőségben készült el. A felbontott úttest nem lett jól visszabetonozva: valahol 2-3 cm-es mélyedés van, valahol pedig 2-3 cm magas bukkanó az úttest teljes szélessé...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Megkeresésére válaszul mellékelten küldjük tájékoztatásunkat.

    Esetleges további kérdésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

    Tisztelettel:
    MVM Next Energiakereskedelmi...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: MVM Démász Áramhálózati Kft. (Szeged)

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére