Válaszra vár

Zsúfolt utcák

Anonim Járókelő

Kedves Járókelő.hu!

A Kálvária tér és a Bakay Nándor utca között hétköznap lehetetlen a közlekedés parkoló autók miatt a Menhely és a Huszár utcában, különösen mióta az Árkád fizetős lett, és ez hatványozódni fog a Cédrus telítődésével.

A rengeteg parkoló gépjármű miatt lehetetlen a két irányú közlekedés: két szemben érkező személyautó még megoldja úgy, hogy egyikük behúzódik egy kapubejáróba (ha éppen nem parkol ott is autó) vagy megáll például a Rigó utcai kereszteződésben (blokkolva így annak is a forgalmát) de ha teherautó érkezik szemből, akkor tolatni kell. Ilyenkor vannak a koccanások, potyognak a tükrök.

Mindkét utca lehetne akár egyirányú, vagy a forgalmat lehetne korlátozni behajtani tilos (kivéve célforgalom) táblákkal, akár a megengedett sebességet is lehetne drasztikusan csökkenteni, akkor a sok "rövidítő" sem erre közlekedne.

A Menhely utca egyik oldalán és a Huszár utca járdaszigeten kívüli részén (ahogyan az utóbbi évekkel ezelőtt is így volt) meg lehetne tiltani a parkolást.

Az első 3 fotó a Huszár utcában készült. Itt az egyik oldalon korlátozott a parkolás ugyan, de így is kevés a hely két szemben érkező autónak.

Az utolsó 3 fotó a Menhely utca. Itt teljesen lehetetlen 2 személyautóval elmenni egymás mellett, mert többnyire a kapubejárókban is állnak.

Köszönöm az itt lakók nevében.

Probléma helyszíne
Szeged Rigó u. 26

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Önkormányzata

  • Bartha Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

    Igen.
    Jó lenne újra megpróbálni!
    Hátha történik valami....
  • Fodor Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

    Küldjük újra légyszi!
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Önkormányzata

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Szeged Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére