Megoldott

Gyalog- és kerékpárút helytelen lezárása

Üdv. Mindenkinek!

Lassan 1 hónapja zajlik Szegeden a Rókusi körúton a munka. 2023-09-15-n jeleztem a Szegeden közlekedünk Facebook csoportban, hogy a Rókusi II. sz Általános iskola - Kossuth Lajos sugárút (körforgalom) közötti szakasz teljes mértékben megújul. Akkor kezdték el az asztalt vágását. A dolgozó kérdésemre 20-25 munkanapot említett és azt, hogy ezen a szakaszon 100%-ban megújul a burkolat. (Az SZKT részére földkábelt fektettek le.)

2023-10-31-n reggel készítettem a következő képeket, hiszen ez minden, csak nem szabályos lezárás! (Feltételezem az aszfaltozási munkálatokra várnak és azért lett felszedve a korlát. Két helyen vannak a korlátok összepakolva 1-1 csomóban. Az egyik kupac a Meki előtt, a másik pedig a Tesco-val szemben a Lottózó előtti tömbnél a padok mellett.)

Azóta ugyebár eltelt lassan 1 hét is, és semmi sem változott tegnap estig! A balesetmegelőzés érdekében szintén jeleztem a problémát a Szegeden közlekedünk Facebook csoportban!

Lehet erre figyelt föl a CM365 - Magyar Kerékpárosklub Szeged csapata is, akik 2023-11-02-n jelezték oldalukon a problémát (nappali képekkel).

Ehhez még társul egy másik kivitelező munkája is, akik a Rókusi körúton az úttestet javítják szintén több, mint 1 hónapja. Ennek köszönhetően a Bálint Sándor utcai megállóban is fokozott figyelemmel, jelzőlámpás irányítás nélkül, saját felelősségre lehet átkelni az úttesten!

Így kérem az illetékesektől az érintett szakasz mielőbbi teljes lezárását (ne sajnálják se a szalagot, sem pedig a kordonokat), vagy inkább a gyalog- és kerékpárút mielőbbi aszfaltozását!

Köszönettel: Kígyósi Károly

2023-11-06

Probléma helyszíne
Szeged Rókusi krt. 44

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük szépen a visszajelzést!
  • Kígyósi Károly hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönet a Járókelők csapatának!

    Megoldódott!
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Pólus NKft.

  • Kígyósi Károly bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kiütött kerékpártámasz

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.
    Kiss Menyhért utca
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kritikán aluli kerékpárút

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Szeged Önkormányzata
    Dorozsmai út
  Vissza az oldal tetejére