Válaszra vár

Láthatatlan kátyú a kerékpárúton 2.0

Ez a probléma több, mint 2 éve fennáll, de sajnos a hiba javítása nem történt még meg, holott nap mint nap futnak bele a kerékpárosok. Kérjük, kezeljék nagyobb prioritással ezt a hibát, mert tényleg egy nagyon égető problémáról van szó. Pattanjanak nyeregbe, és próbálják ki, ha nem hiszik! :)

Szegeden, a Boldogasszony sugárúton a Vitéz utcától egészen a Bem utcáig külön kerékpárúton haladhatnak a biciklisek a városhatár felé. Az Aradi vértanúk terétől a Vitéz utcáig viszont kerékpáros nyom van kijelölve az útpályán. A kerékpárútra felvezetés a Vitéz utcánál történik meg, ahol a gyanútlan kerékpárosok nem is sejthetik, mekkora kátyú felé tekernek éppen. Történt ugyanis, hogy a szegélykő vonalában nagyon mélyre süllyedt az aszfalt, mely az itt közlekedő kerékpárosokra és magukra a kerékpárokra nézve nagyon veszélyes. Tovább tetézi a problémát az, hogy az Aradi vértanúk tere irányából érkezőknek ez az úthiba nem annyira észlelhető, a másik (szabálytalan) irányból érkezve lehet csak látni a hibát. Többeknek is keletkezett már kára ebben a kereszteződésben.
https://szegedma.hu/2020/05/huszonotezer-forintos-utsullyedes-a-boldogasszony-sugaruton
Kérjük a tisztelt illetékest, javítsa ki az úthibát, hogy ne történjen több baleset itt. Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Boldogasszony sgrt. 9

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

 • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Nagy méretű úthiba

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.
  Mars tér (Szt. Rókus tér)
  Vissza az oldal tetejére