Megoldott

Illegális szemétlerakás a Serfőző utcában

Társasházunk előtt a szomszédos két társasház (Serfőző utca 16. és Botond utca 1. számú házak ) szeméttároló konténere volt elhelyezve. Ebbe a a két konténerbe a környéken lakók és a ház előtt parkoló személyek rendszeresen elhelyezték a zsákokba rakott kommunális hulladékukat. Az áldatlan helyzet megoldására a két konténer egyikét a közös udvarban helyezték el a másikat a Botond utcai ház bejáratához.
A problémát nem orvosolta a konténer áthelyezése, az udvarban való elhelyezés ellenére is itt landol a környék összes szemete.
A megoldást a szeméttárolók lezárása jelenthetné, de erre az érdekelt házban lakók nem egyeznek bele. Társasházunk közös képviselője több lépcsőben, több illetékessel próbált egyezségre jutni a kukák ügyében, sajnos ez nem vezetett eddig eredményre. A több szálon megindított panaszbejelentés talán hatékonyabb lesz.
Köszönettel venném intézkedésüket, tisztelettel: Kovács Krisztina

Frissítés: A Serfőző utca 16-os számú társasház szeméttárolójának és a ház környékének kálváriája folytatódik. A konténer visszakerült az utcára...a szemét gyűlik.Két nap van a szemétszállításig, a Városgazdálkodás munkatársai csak a konténerben lévő szemetet szállítják el.

Probléma helyszíne
Kecskemét Serfőző u. 16

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Az ügy megoldódott, amelynek a Bejelentővel egyetemben örülünk. Köszönjük az illetékesek segítségét!
  • Kovács Krisztina hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Járókelő csoport!
    Örömmel értesítem Önöket, hogy a Kecskemét Serfőző utca 16. szám előtt illegálisan lerakott hulladék elszállítása megtörtént.
    A Városgazdálkodás munkatársai az 1100 literes...
  • Kovács Krisztina hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm a bejelentésüket és, hogy megoszották velem a megkeresésre kapott választ. A jelenlegi helyzet, ami az önök bejelentésére születettazonan közel sem kielégítő. A ház elé kihelyeztek egy 1100...
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

  • Kecskemét Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • Kovács Krisztina hozzászólt a bejelentéshez.

    Január 3. szemétszállítás után. :(
  • Kovács Krisztina hozzászólt a bejelentéshez.

    2017. január 1. készült felvételek a konténerek és a ház környékéről.
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Társasházunk előtt a szomszédos két társasház (Serfőző utca 16. és Botond utca 1. számú házak ) szeméttároló konténere volt elhelyezve. Ebbe a a két konténerbe a környéken lakók és a ház előtt parkoló személyek rendszeresen elhelyezték a zsákokba rakott kommunális hulladékukat. Az áldatlan helyze...

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Kecskemét Önkormányzata

  • Kovács Krisztina bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére