Megoldatlan

Érd Ercsi út járda használhatatlan, balesetveszélyes

Anonim Járókelő

Üdvözlöm!

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy Érden az Ercsi úthoz tartozó járda a Jegyző úttól a focipálya felé vezető irányban kerekes székkel, babakocsival, valamint gyalogosan is teljesen használhatatlan, sőt balesetveszélyes! Sajnos Másmilyen irányban pl babakocsival nem tudjuk megközelíteni a központot.
Bár egy szakaszon a járda kiépítése megtörtént /a temető fele a buszmegálló környéken, valamint a Koós iskola előtt, de a köztes szakaszon sok helyen határozottan balesetveszélyes!!!!!??

1. Az Ercsi út-jegyző út sarkán a járda mellett levő trafó háznál lehetetlen a járdán közlekedni a szintkülönbség miatt.
2. az Ercsi út 16. Szám előtt levő elhanyagolt tuja fa teljesen belóg a járda közepéig, a babakocsiban ülő gyereknek a szem magasságáig lógnak ki az ágak, a járda egyenletlen, az elbokrosodott tuja aljába dobálják a járókelők a szemetet, a mellette levő villanyoszlopig ér a fa teteje, így eltakarja a világítás fényét, ezért este teljesen sötét van azon a szakaszon, különösen baleset veszélyes, valamint félelmetes arra közlekedni, bárki megbújhat a bokorban!
3. Az Ercsi-könyvelő u sarkán levő járda előtt a “lépcső” szintén teljességgel használhatatlan pl kerekes székkel, babakocsival, semmiképpen nem akadálymentesített!!!!????
Sott határozottan baleset, életveszélyes!!!! Ez a rész főleg télen csúszós időben pl nagyon balesetveszélyes gyalogosan is!!!!!!!!!!!!!
4. A könyvelő u aszfaltozását is szeretnénk kérni, ugyanis a környező utcákban már szinte mindenhol megtörtént, vagy meg fog történni /Orvos u/, csak mi maradunk ki ismét, és hiába van behajtani tilos kivéve celforgalom tábla az utca mindkét végén, a környékbeliek mégis az utcánkban száguldoznak

Ezt az üzenetet a polgármester úrnak is elküldtem Facebookon 2020 januárban is de sajnos el sem olvasta az uzenetemet, és most ismét jeleztem neki, szinten nem olvasta el!

Kérem a fenti ügyben a segítségüket!

Probléma helyszíne
Érd Tóni Csapás 1

Hozzászólások

  • Balla Imre lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    Amennyire tudom, a járda felújítása benne van a VEKOP-5.3.3-17-2017-00009 projektben, amit idén december 31-ig kell befejezni.
  • Balla Imre elküldte az ügyet az illetékesnek: Érd Önkormányzata

  • Balla Imre megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Érd Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Töredezett átkelő

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Kelemen László utca (II. kerület)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nem működő lift

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Göncz Árpád városközpont M (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére