Megoldatlan

Évtizedes kínzó járdahiány

A Diósdi út köti össze Postástelepet Érd központjával, a járdán jelentős a gyalogosforgalom. Nem csak autós, hanem gyalogos szempontból is gyűjtőút. A Diósdi út egész hosszában jó minőségű járdával rendelkezik már évtizedek óta, kivéve a Spar körforgalom és az Emil utca között egy 10 méteres és az Emil utca után egy 5 méteres szakaszt. Ez a két szakasz esős és havas időben sárdagonyává válik.

Látom, hogy városszerte több helyen építenek új járdát, minden bizonnyal azokon a helyeken is égető szükség van a járdára, de vegyék előre ennek a két rövid szakasznak az építését! Én nem ismerek gyalogos szempontból forgalmasabb burkolatlan járdát városunkban.

A járda történetéről még annyit, hogy amikor a Vörösmarty Gimnáziumba jártam naponta kétszer sétáltam el itt. Már akkor is csak ez a két szakasz volt burkolatlan (a lányom valószínűleg egy év múlva fog felvételizni a Gimnáziumba). A '90-es évek elején vezette végig a járda vonalán a Matáv a telefonvonalakat és ha nem tévedek akkor a felbontott járda visszaépítése nem sikerült...

Probléma helyszíne
Érd Diósdi út 52

Hozzászólások

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére