Válaszra vár

1,8 méter mély üreg egy erdei út mellett

T. Illetékes!

1,8 méter mély üreg található Dunaújvárosban, egy erdei út melletti ráccsal elkerített objektum külső peremének járdáján. Az említett erdei út az Erdei Torna Pálya egyik megközelítési lehetősége, voltaképpen része. Futók, gyalogosok, kutyások használják.

Az objektum Dunaújvárosban a Dózsa György út melletti erdőben van, az említett erdei ösvény halad közvetlenül mellette.
A kérdéses objektum a térképeken csak egy névtelen szürke téglalap. A hozzávezető utaknak sincs nevük.
Körülbelül a Dunaferr vendégház és a Kocogó utca között van félúton.
Az objektum hasonlít egy villamos alállomásra, ám annál jóval kisebb, és a MAVIR alállomásaival szemben nincs rajta semmilyen felirat, jelölés, üzemzavar esetén hívandó telefonszám, diszpécserhívó gomb, semmi. Nem is szerepel a MAVIR webes alállomás listáján.

Az üreg a ráccsal elkerített objektum külső részét szegélyező járdán található, az objektum bejáratával szemben állva az objektum bal hátsó sarkánál.

A fotókon látható két lyuk egy üregbe vezet. A két lyuk között a levegőben lógó, saját súlya alatt megereszkedett járdacsík látható.
Az üreg belső pereméből cserje nő, annak jelenleg kopasz ágait látni a képeken.

GPS koordinátákat nem fogok tudni adni, mert nem használok okostelefont. Ennek ellenére remélem, hogy a szabatos leírás alapján sikerül beazonosítani a probléma helyét, és a megfelelő illetékes(ek) figyelmét felhívni erre a problémára.

Probléma helyszíne
Dunaújváros Dózsa György út 39

Hozzászólások

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Járda"-ról "Egyéb"-ra.

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés nevét "1,8 méter mély üreg található Dunaújvárosban, egy erdei út mellett"-ról "1,8 méter mély üreg egy erdei út mellett"-ra.

  • . Tibor elküldte az ügyet az illetékesnek: Dunaújvárosi Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

  • Nyitrai Péter bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére