Megoldott

Parkoló zóna szegélye szemetes

Tiszteletem!

Az Egyetem sugárút 49-51. közötti parkoló öböl szegélyeinek avar- és szemétmentesítését szeretném kérni. Továbbá a 49. szám mögött valamilyen munkálatok után otthagyott sittes zsákok éktelenkednek a bokrok között. Egy éve magam takarítgattam a helyszínt, bár nekem csak egy garázsom van ott, de két gyermek és munka mellett már nem tudok erre időt és energiát szánni. A körzetben sok az idős és az albérlő, sajnos ők nem foglakoznak a környezet szépítésével etéren. Továbbá az övezetben a parkolás mostanában teljesen ellehetetlenült, ezért ma egy fát is legallyaztam, hogy plusz 2 autó tudjon parkolni, ugyanis már a garázsok elé is beállnak a szemtelenebb sofőrök. A Libakertben az önkormányzat által kirendelt emberek hetente jönnek karbantartani és takarítani, de ez az Egyetem sugárúti hátsó terüet évek óta kiesik ebből a szórásból és soha nem kap tisztítást. Rendkívül szemetes a háztömbök mögötti gyep.

Köszönöm!

Probléma helyszíne
Debrecen Egyetem sgrt. 49

Hozzászólások

  • Turiné Antal Csilla lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Sarkadi András hozzászólt a bejelentéshez.

    Ezt a helyzetet ugyan nem oldotta meg az illetékes vállalat rövid időn belül, de mostanában időnként csak valahogy odakerülnek a kirendeltek és néha ki van takarítva a szegélyezés.
  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ról "Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály"-ra.

  • Sarkadi András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére