Megoldatlan

kisteherautószámra erdei utakon "felejtett" szemét

Üdv!
Debreceni lakosként írok. Gyakran járok a közeli erdőkben bicajjal, és egy egy helyen megdöbbentő mennyiségű hulladékkal futok össze. Egyik gyakrabban járatott útvonalamon éppen ma sikerült fotóznom egy rendszám nélküli kistehert, amiről kerti hulladékot (ágak, avar) és háztáji szemetet (drótok, egy két vas kapupánt, stb is akadt közöttük, konkrétan havi 3-4 defektet szedek fel ezen a 2 kilométeren ilyenek miatt)
Egy középkorú férfi, meg egy fiatalabb lány volt ott, előbbi sajna nem látszik a képen. Természetesen rákérdeztem hogy mit csinálnak, de a válasz annyi volt, hogy ez nem szemét, később meg a húzzak el. rendőrt hívni felesleges lett volna, egyrészt egy óra mire kiérnek amit tuti nem várok meg, mert minusz 3 fokban szétfagyok addigra, ott tartani meg ezeket egy magam kb lehetetlen lett volna. (nem az első eset lenne, hogy inkább nekem jön autóval)
Én nem mondom azt, hogy ez a tag hordta ki arra a 2 kilométerre az összes évek óta ott gyűlő szemetet. Üvegek, autóülések, egyéb klasszikus cucc, pl beton, tégla, stb de sajna azokat is évek óta nézegetem, nem is értem, hogy nem szedték még össze őket, lenne egy vacak teherautóm, már összekaptam volna, mert undorító.
Ha valami lehetőség van arra, hogy elérjük a területért felelős erdészetet, vagy bármit, oldjuk már ezt meg, egy teherautó meg másfél óra két-három ember rendbecsapná ezt a szakaszt. (vettem már részt ilyenben, így tudom mennyi munka van ott nagyjából.)

Probléma helyszíne
Debrecen Unnamed Road

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Szerintem igen, zúzós helyzet... Simán nekimennek az ilyen emberek a többinek (nekem az utcán jött nekem egyszer valaki egy sokkal kevésbé rázós alkalommal...
  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Nyüsti István hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem tudom, nekem most kicsit messze van. Legutobb mikor ott jartam nem volt ott epp semmi kulonos, az autok beletapistak 3 honap alatt a talajba. Persze mashol megint volt uj cucc, es az autoulesek. M...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Itt történt valami azóta?
    (Tök bátor voltál, hogy még egy fotót is lőttél!)
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: DHK Debreceni Hulladék Közszolgáltató NKft.

  • Nyüsti István bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Szemetelés

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály
    Őrmester utca
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Behorpadt, rozsdás szemetes

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály
    Bocskai István út
  Vissza az oldal tetejére