Megoldatlan

Járdán megközelíthetetlen iskola

Anonim Járókelő

Kevés a parkolóhely, nincs máshol megállni és egyébként meg van járda a másik oldalon, kerüld ki! És persze az autó után befizetett adót se felejtsük ki (az jogot biztosít mások akadályozására, veszélyeztetésére)! Ezek gyakran ismételt mondatok az egyre nagyobb problémát jelentő járdán parkolás kapcsán. A képen látjuk, hogy egyik oldalt sincs hely, pedig gyalog ott a legbiztonságosabb. Egy iskola esetén, ahova sok kisgyerek is jár, ez különösen igaz. A Mártonhegyi út Tamási Áron suli előtti részén egyszerűen megközelíthetetlen biztonságosan, gyalog, szabályosan a járdán az iskola. A Tamási Áron utcától az iskola kapujáig a mellékelt képen látható állapot gyakori, legfeljebb nem egy, hanem több autót kellene kikerülni. Mivel nem jön és nem is jöhet mindenki kocsival az iskolába, így legalább az egyik oldali járdát biztosítani kéne a biztonságos és szabályos gyalogos közlekedés számára, végig parkolásgátló oszlopokat elhelyezni a járda szélére.

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Mártonhegyi út 36

Hozzászólások

  • Járókelő László lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CVXV. törvény által meghatározott 30 napos válaszadási határidőt a címzett 60 nappal túllépte, így a bejelentést Megoldatlan státusszal zártu...
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Jakab Imola megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megoldatlan"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez a bejegyzés könnyen került át megoldatlan státuszba. Még csak válaszra sem méltatta sem a XII. kerület, sem a Budapest Közút.
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A XII. kerület mikor méltóztatik válaszolni? Ahogy elnézem az őket vagy a rendészetüket érintő bejelentéseket, elég döcögősen jönnek a válaszok és a problémák megoldása.
  • Járókelő Zsófia elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére