Megoldatlan

Budafokon (is) kijelző, információ és lépcső probléma

FRISSÍTÉS 2022. 09. 14.

Bejelentő válasza:

Sajnos eddig nem történt semmilyen előrelépés!
Történt esetleg a MÁV oldaláról valamilyen előrelépés?

________________

Tisztelettel jelzem, hogy soraim alapvetően nem javaslatokat, felvetéseket, kifogásokat és választ igénylő kérdéseket tartalmaz, hanem konkrét és jelentős problémát/kritikát fogalmaztam meg és hangsúlyosan jelzem, szándékosan a Járókelő.hu oldalon keresztül tettem ezt meg.

Köszönöm a tájékoztatást!

----------------------

FRISSÍTÉS 2022. 02. 28.

XXI. kerület Csepeli Városgazda válasza:

Hivatkozással a 97030 sz. átiratukra, tájékoztatjuk Önöket, hogy a felmerült kifogásokat és javaslatokat a vasúti infrastruktúrát kezelő MÁV Zrt. illetékes szervezeti egysége részére továbbítottuk, a jelzett problémák (kijelző elhelyezkedés, peron megközelítés) megszüntetésével kapcsolatos vizsgálatok és intézkedések megtétele érdekében.

Jelezzük, hogy a szolgáltatásunkkal kapcsolatos konkrét javaslatokat, felvetéseket, választ igénylő kérdéseket tartalmazó megkereséseket alapvetően Utasainktól közvetlenül várjuk az eszrevetel@mav-start.hu elérhetőségünkön keresztül név és cím megadásával egyidejűleg. Kérjük, erről tájékoztassák a bejelentőt is.

----------------------

Tisztelt MÁV!

Budafok állomáson a keleti oldalon lévő feljárónál sajnos nem látszik a lépcső aljáról a kijelző. Ez kb. 50 lépcsőfokra van az aluljáró szinttől. Tévedés esetén ez oda-vissza ez már kb. 150 lépcsőfok. Csomaggal és/vagy kerékpárral, csomagokkal és/vagy kerékpárokkal ez rendkívüli terhelés az utasok számára!

Budafok állomáson az összes feljárónál hiányzik a szerkezet, ami a kerékpárok és csomagok fel- és le szállítását segítenék. Ez kb. 50 lépcsőfok. Tévedés esetén ez oda-vissza ez már kb. 150 lépcsőfok. Csomaggal és/vagy kerékpárral, csomagokkal és/vagy kerékpárokkal ez rendkívüli terhelés az utasok számára!

Ezt esetleg az alkalmazásukban is szerepeltethetnék, mármint a vágányokra érkezést és indulást tartalmazó adataikat. Rendkívül hasznos lenne, mert így maximum csak kb. 50 lépcsőfokot kellene megmászni.

Ezen három probléma abban a tekintetben is összefügg, mert sokszor nem egyértelmű, jobban mondva semmilyen egyéb tájékoztatás nincs, hogy melyik vonat melyik vágányra érkezik, így ezeket a lépcsőket csomaggal és/vagy kerékpárral, csomagokkal és/vagy kerékpárokkal akár többször is, lényegesen sietősebben kell megtenni.

Kérem, hogy Budafok állomáson helyezzenek el kijelző(ke)t úgy, hogy az a lépcső megközelítése előtt egyértelműsítse az utasok számára, hogy milyen vonat hova fog érkezni vagy honnan indul.

Kérem, hogy Budafok állomáson az összes lépcsőjénél tegyenek lehetővé olyan szerkezet, ami a kerékpárok és csomagok fel- és le szállítását segíti.

Kérem, hogy állomásaikon megközelíthetőségének érdekében legyenek különösen tekintettel azokra, akik kerékpárral és csomagokkal közelítik meg azokat. Rendkívül kellemetlen és fárasztó az utazások során ennyire nagyon sok lépcsővel folyton megküzdeni!

Kérem, hogy állomásaikon való könnyebb tájékozódás érdekében az alkalmazásukban is szerepeltessék a pályaszámokat. Rendkívül hasznos lenne!

Válaszukat és munkájukat előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény, Budafok

Hozzászólások

  • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

    Hoztam is, meg nem is, volt is, nincs is.
    Kár, hogy ezt így legálisan lehet is!

    A kijelző csak megfordítva látja el funkcióját, így nem. Ügyfélszolgálati és tervezői asztal mögül reá tekintve persze...
  • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Hivatkozással a 97030 sz. átiratukra, tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósult és lezárt projektben megvalósított műszaki tartal
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt MÁV! Budafok állomáson a keleti oldalon lévő feljárónál sajnos nem látszik a lépcső aljáról a kijelző. Ez kb. 50 lépcsőfokra van az aluljáró szinttől. Tévedés esetén ez oda-vissza ez már kb. 150 lépcsőfok. Csomaggal és/vagy kerékpárral, csomagokkal és/vagy kerékpárokkal ez rendkívüli terhelés az uta...

  • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos eddig nem történt semmilyen előrelépés!
    Történt esetleg a MÁV oldaláról valamilyen előrelépés?
  • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelettel jelzem, hogy soraim alapvetően nem javaslatokat, felvetéseket, kifogásokat és választ igénylő kérdéseket tartalmaz, hanem konkrét és jelentős problémát/kritikát fogalmaztam meg és hangsúl...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Hivatkozással a 97030 sz. átiratukra, tájékoztatjuk Önöket, hogy a felmerült kifogásokat és javaslatokat a vasúti infrastruktúrát kezelő MÁV Zrt. illetékes szervezeti egysége részé
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

  • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Leszakadt pad

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Zoltan Pongracz
    Illetékes: MÁV Zrt.
    Zugló (XIV. kerület, Zugló)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Nem aktuális és undorító tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: MÁV Zrt.
    Kelenföld vasútállomás (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére