Válaszra vár

Mély kátyú

FRISSÍTÉS 2022. 01. 12.

Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. válasza:

Levelükre válaszolva újra tájékoztatom, hogy a XIV. Kerepesi úttal párhuzamos, a XVI. kerületbe átvezető útszakasz a vasúti pálya töltés XIV. kerületi határától a XVI. kerületi oldal töltéshatáráig nem tartozik a Zuglói Zrt. üzemeltetésbe. A kezelői és ingatlan üzemeltetői feladatokat a tárgyi területen a vasútvonal helyrajzi számának határai között a MÁV Zrt. látja el, értelmezésük téves. Kérjük a tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét!

----------------------

Mély kátyú pont a vasúti felüljáró alatt. Cziráki út folytatásán a szervízúton van a kátyú. Képet nem tudtam készíteni. Köszi járókelő, hogy intézitek

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Kerepesi út 83

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük a tárgyi bejelentést, amelyet továbbítottunk az érintett szervezeti egység részére, állásfoglalás céljából, amelynek megérkezéséig szíves türelmét köszönjük.

  Üdvözlettel
  ...
 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Mély kátyú pont a vasúti felüljáró alatt. Cziráki út folytatásán a szervízúton van a kátyú. Képet nem tudtam készíteni. Köszi járókelő, hogy intézitek"-ról "FRISSÍTÉS 2022. 01. 12. Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. válasza: Levelükre válaszolva újra tájékoztatom, hogy a XIV. Kerepesi úttal ...

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "MÁV Zrt."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az Illetékes válasza a csatolmányban található.
 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

 • Lev Lev bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére