Megoldatlan

Budapest One kukák és több zsák szemét a járdán és vezetősávon

FRISSÍTÉS 2022.01.14.

Bejelentő hozzászólása:
"Lecserélték a kisebb kukákat erre a nagy edényre. Így már egy fokkal jobb, de továbbra is a vezetősávon van a járdára kihúzva, ami a gyengénlátók számára veszélyes."

---

A Budapest One irodaház mellett rendszeresen a zebrához tolnak ki egy csomó kukát és több zsák szemetet egymás hegyére-hátára a Koszorúslány utcában a gyógyszertárnál lévő mozgólépcső aljában a járdára. Szerintem lehetne ezt igényesebben is kihelyezni és úgy, hogy a gyalogost ezzel nem zavarják. Ráadásul a gyengénlátók részére kialakított vezetősávra hányják a szemetet, ez hihetetlen, hogy ennyire nem érdekli azokat, akik kihelyezik. Épp elég probléma, hogy az autók is folyton a járdán parkolnak itt a tiltás ellenére.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Kelenföld vasútállomás M

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Tiszteletlen és aljas hozzáállás, hogy a kukákat továbbra is a járdán és a gyengénlátók miatt kialakított vezetősávon tárolja a Budapest One irodaház.
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A Budapest One irodaház mellett rendszeresen a zebrához tolnak ki egy csomó kukát és több zsák szemetet egymás hegyére-hátára a Koszorúslány utcában a gyógyszertárnál lévő mozgólépcső aljában a járdára. Szerintem lehetne ezt igényesebben is kihelyezni és úgy, hogy a gyalogost ezzel nem zavarják. Ráadásul a gyengénlátó...

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Lecserélték a kisebb kukákat erre a nagy edényre. Így már egy fokkal jobb, de továbbra is a vezetősávon van a járdára kihúzva, ami a gyengénlátók számára veszélyes.
  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentés megküldve a Budapest One irodaparknak az info@futurealgroup.com e-mail címre.
  • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • Németh Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére