Megoldatlan

Utasbarát végállomási rend kialakítása

FRISSÍTÉS 2022.01.13.
Volánbusz Zrt. válasza:
Az Árpád híd autóbusz-állomáson járataink a lehető legközelebb állnak meg a metró és a villamos felé vezető aluljáróhoz. Az induló járatok kocsiállásának kijelölésekor több szempont figyelembevételével - a környező utcák lakóira is tekintettel - a 2-es kocsiállást az 1-es, míg a 4-est a 3-as kocsiállásról induló járatokat végző autóbuszok rövid idejű várakozására használjuk. Így a felszállás megkezdésére csak előre kell gurulniuk az autóbuszoknak, nem kell tolatniuk és nem szükséges a környező utcák igénybevételével megfordulni és beállni az induló kocsiállásokra. Így nem csak a balesetveszélyes helyzetek kerülhetők el, de környező utcákban is kisebb az zaj- és levegőterhelés.
A fentiekben részletezett okok miatt társaságunk nem tervezi a forgalmi rend megváltoztatását.

----

FRISSÍTÉS 2022.01.11.
Tisztelt Volánbusz! Október 20-a óta várok a válaszra. Szerintem ennyire azért nem bonyolult a helyzet. :)

-----

Tisztelt Volánbusz!

Az Árpád híd autóbuszállomáson az utasok túlnyomó többsége az M3-as metróról és az 1-es villamosról száll át a Volánbusz járataira. A végállomáson 4 kocsiállás található, ennek ellenére az összes induló járat az 1-es és 3-as kocsiállásokról indul. Ez azért probléma, mert az 1-es kocsiállás a lehető legmesszebb esik az M3-as metrótól és az 1-es villamostól is. Google Maps alapján az 1-es és 4-es kocsiállások között kb 90-100 méter van, ez nem elhanyagolható távolság gyalog, figyelembe véve azt is, hogy a metrótól és villamostól alapból a buszvégállomásig is el kell gyalogolni.

Mivel a 4-es kocsiállás teljesen kihasználatlan még az állomási térkép szerint is, szeretném kérni, hogy az utasbarát szolgáltatás megteremtése érdekében a járatok induljanak a metróhoz és villamoshoz legközelebb lévő 3-as és 4-es kocsiállásokról!

Munkájukat, segítségüket köszönöm!

Tisztelettel:
Fónai Kende

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Budapest

Hozzászólások

  • H B L lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • H B L megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.01.11. Tisztelt Volánbusz! Október 20-a óta várok a válaszra. Szerintem ennyire azért nem bonyolult a helyzet. :) ----- Tisztelt Volánbusz! Az Árpád híd autóbuszállomáson az utasok túlnyomó többsége az M3-as metróról és az 1-es villamosról száll át a Volánbusz járataira. A végállomáson 4 kocsiállás t...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bardócz Csaba! ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Volánbusz

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Volánbusz! Az Árpád híd autóbuszállomáson az utasok túlnyomó többsége az M3-as metróról és az 1-es villamosról száll át a Volánbusz járataira. A végállomáson 4 kocsiállás található, ennek ellenére az összes induló járat az 1-es és 3-as kocsiállásokról indul. Ez azért probléma, mert az 1-es kocsiá...

  • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Volánbusz! Október 20-a óta várok a válaszra. Szerintem ennyire azért nem bonyolult a helyzet. :)
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bardócz Csaba! ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Volánbusz

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Volánbusz"-ra.

  • Fónai Kende bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére