Megoldott

Mozgáskorlátozott parkolóhely felfestése hiányzik

FRISSÍTÉS:
Nagy Márton hozzászólt a bejelentéshez.
2022. május 26.
Tisztelt XIII kerületi közszolgáltató. 2022.03.31 már elmúlt, a felfestés nem látható (azaz vagy el sem készült, vagy máris eltűnt). Mutatom képen is.
A tábla helye sem változott, de azt megígérte a Bp Közút, hogy nem is fog.

----

FRISSÍTÉS 2022.01.25.:

A Budapest Közút válasza:
"A tárgyi bejelentéssel kapcsolatos válaszunkat 2021.10.12-én küldtük meg Önöknek, melyben foglaltakat továbbra is fenntartjuk.
Korábbi válaszunkat kiegészítjük azzal, hogy a várakozóhelyet jelző tábla szabvány magasságban van, ezért annak áthelyezését nem tartjuk indokoltnak."

-----

FRISSÍTÉS 2021.11.12.

A XIII. kerület válasza:
"Jelzését továbbítottuk a Budapest Közút Zrt. felé, tekintettel arra, hogy a terület tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat, kezelője pedig a Budapest Közút Zrt."

-----

FRISSÍTÉS 2021.10.12.:

A Budapest Közút válasza:
"Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a fizető parkolási övezeten belül a parkolással összefüggő útburkolati jelek felújítása a parkolót üzemeltető cég feladata.
A probléma megoldásával kapcsolatban szíveskedjen a kerületi Önkormányzathoz fordulni. A parkolót jelző tábla elhelyezése a terület adottsága miatt máshol nem megoldható, annak magassága a rendeletben előírtak szerinti."

-----

A Váci út / Frangepán utca sarkán kijelölt mozgáskorlátozott parkolóhely csak táblával van jelezve, a tábla pedig meglehetősen magasra került. A szabad parkolóhelyre vadászó gépjárművezetőknek nem tűnik fel ez a jelzés. Ezért rendszeresen parkolnak ott autók szabálytalanul, a sofőr szándékának ellenére.

A korrektség kedvéért kérem, hogy az aszfaltra is fessék fel a mozgáskorlátozott jelzést, illetve külön vonallal válasszák el a többi parkolóhelytől,
hogy a későbbiekben csak az kapjon büntetést, aki tudatosan szabálytalan.

Köszönettel: Nagy Márton

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Váci út 87

Hozzászólások

  • Jakab Imola lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Nagy Márton hozzászólt a bejelentéshez.

    Elkészült a felfestés.
  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.01.25.: A Budapest Közút válasza: "A tárgyi bejelentéssel kapcsolatos válaszunkat 2021.10.12-én küldtük meg Önöknek, melyben foglaltakat továbbra is fenntartjuk. Korábbi válaszunkat kiegészítjük azzal, hogy a várakozóhelyet jelző tábla szabvány magasságban van, ezért annak áthelyezését nem tartjuk in...

  • Nagy Márton hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt XIII kerületi közszolgáltató. 2022.03.31 már elmúlt, a felfestés nem látható (azaz vagy el sem készült, vagy máris eltűnt). Mutatom képen is.
    A tábla helye sem változott, de azt megígérte a B...
  • Nagy Márton visszajelzésére vár.

  • R eni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt."-ra.

  • R eni megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Mozgáskorlátozott parkolóhely korrekt jelzése, felfestét hiányzik"-ról "Mozgáskorlátozott parkolóhely felfestése hiányzik"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!
    Tisztelt Bejelentő!

    A tárgyi bejelentéssel kapcsolatos válaszunkat 2021.10.12-én küldtük meg Önöknek, melyben foglaltakat továbbra is fenntartjuk.
    Korábbi válaszunkat kie
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.10.12. XIII. kerület válasza: "Jelzését továbbítottuk a Budapest Közút Zrt. felé, tekintettel arra, hogy a terület tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat, kezelője pedig a Budapest Közút Zrt." FRISSÍTÉS 2021.10.12. A Budapest Közút válasza: A probléma megoldásával kapcsolatban szíveskedjen a kerületi Önkorm...

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.10.12. A Budapest Közút válasza: A probléma megoldásával kapcsolatban szíveskedjen a kerületi Önkormányzathoz fordulni. --- A Váci út / Frangepán utca sarkán kijelölt mozgáskorlátozott parkolóhely csak táblával van jelezve, a tábla pedig meglehetősen magasra került. A szabad parkolóhelyre vadászó gépjárm...

  • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt."-ról "Budapest Közút"-ra.

  • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Jelzését továbbítottuk a Budapest Közút Zrt. felé, tekintettel arra, hogy a terület tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat, kezelője pedig a Budapest Közút Zrt.

    Megrendeltük, az idő
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.

  • R eni megváltoztatta a bejelentés leírását "A Váci út / Frangepán utca sarkán kijelölt mozgáskorlátozott parkolóhely csak táblával van jelezve, a tábla pedig meglehetősen magasra került. A szabad parkolóhelyre vadászó gépjárművezetőknek nem tűnik fel ez a jelzés. Ezért rendszeresen parkolnak ott autók szabálytalanul, a sofőr szándékának ellenére. A korrektség k...

  • R eni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a fizető parkolási övezeten belül a parkolással összefüggő útburkolati jelek felújítása a parkolót üzemeltető cég feladata.
    A probléma megoldá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Nagy Márton bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nem látható zebra

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Pannónia utca (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére