Megoldott

Rendezetlen kezelői viszonyok

Ugyan a szomszédos országokhoz képest elenyésző a téli csapadék mennyisége az országban és Budapesten is, a város vezetésének az ezzel való megbirkózás látszólag mégis hatalmas gondokat okoz.
Így fordulhat elő immáron sokadik alkalommal az, hogy a KÖKI P+R parkolójához tartó piros lépcső ilyen, a képen látható áldatlan állapotban található minden egyes hóesés után.
Unalomig ismételhetem, hogy turisták ezrei, illetve budapestiek tízezrei közlekednek ilyen viszonyok között minden egyes nap a városban és az adott lépcsőn egyaránt, de sajnos ez sosem hat meg senkit.

A történet említésre való momentuma, hogy a szóban forgó problémát a Ferenciek terén található BKK ügyfélközpontban (!) bejelentve azt a tanácsot kaptam, hogy legyek szíves a BKV forgalmi felügyeleténél jelenteni az esetet. Amire ugye reggel 8-kor sem időm, sem kedvem nincs, ha már egyszer az erre létrehozott ügyfélponton vagyok.

Mint utas, legjobb tudomásom szerint a BKK-val vagyok szerződéses viszonyban a havi bérletem miatt, így nem igazán tud meghatni a dolog, ha egy adott probléma a BKV, a VT vagy a Volán hatáskörébe tartozik. Erre való a BKK, mint megrendelő, hogy a szerződéses szolgáltatóival az ügyeket elintéztesse, ahelyett, hogy mindenki a másikra mutogat.

Természetesen amellett sem tudok szó nélkül elmenni, hogy a Ferenciek terén található ügyfélközpontban dolgozó munkatárs milyen előképzettséggel és tréninggel ülhetett be a pult mögé.
A kommunikációs és ügyfélkezelési készsége enyhén szólva is hagy kívánni valót maga után, a folyamatos mobiltelefon nyomogatásról nem is beszélve.

Remélem, hogy még a tavasz beköszönte előtt tartósan sikerül a probléma elhárítását véghez vinni.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, XIX. kerület

Hozzászólások

  • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    haha
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (8804)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A BKV illetékes szakterületének vála
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • Lukács Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Boráros tér kijelzők

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Boráros tér H (IX. kerület, Ferencváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Retkes ülések

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Bardócz Csaba
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Védgát utca (XXI. kerület, Csepel)
  Vissza az oldal tetejére