Megoldatlan

Rommá parkolt buszmegálló

Anonim Járókelő

Az Újpalota felé menő 8E busz Breznó lépcső megállóhelye az igazi eszenciája a mai budapesti közlekedési helyzetnek és jól mutatja meg, hogy ez a probléma nem a belvárosi dugókban kezdődik és nem mindenre gyógyír a csodaszerként emlegetett P+R parkoló, mert a városban is egyre több autó van. Visszanézve a helyzetet a Google térképén pedig megmutatja, hogy mennyire senki sem akart kezdeni semmit sem a tömegközlekedéssel, sem az autózással az évek során. Ezekben a képekben minden benne van, amiben élünk. A csak szóban előnyben részesíteni és fejleszteni kívánt tömegközlekedés. A választópolgárral konfrontálodni nem akaró döntéshozók, addig nem lépnek semmit se, míg nincs igazán visszhangja egy problémának. Így jutunk el a képeken látható helyzetig. Egy olyan buszmegállóig, ahol az évek során egy új váró építése jelentette a fejlesztést és ezzel el mertek venni 2 db – illegális – parkolóhelyet.
A kép készültekor csak 1 sorban álltak a kocsik, de nem ritka hogy a kerítés mellett és az úttest mellett is parkolnak, rálógva így a buszmegálló peronjára vagy csak simán elállva az odavezető járdaszakaszt. De a váróban is látni lehetett már robogót parkolni, elvégre az mégiscsak szél és esővédett valamennyire... Tegyük fel a kérdést: ki az, aki szívesen használ egy olyan szolgáltatást és elhiszi, hogy ebben van a jövő, amit ilyen megállóval lehet igénybe venni?
Egyébként maga a Hegyalja út alsó szakasza is megérne egy misét. A járda sokszor papíron létezik, gyakorlatban parkoló.
Sajnos a bejelentéstől sem várok sokat, ha eddig nem érdekelt senkit, most sem fog. De fontosnak tartom, hogy legyen nyoma. Meg legalább egy sablonválasz erejéig izzadjanak a válaszokkal. Szóval azért végszóként: kérem tegyenek végre valamit az emberi szolgáltatásért!

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Hegyalja út 79

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejegyzés a BKK-nak nem került megküldésre, helyette lezártátok mert a XII. kerületi rendszészet a füle botjtát sem mozdítja? Ez azért szomorú!
    Most már csak kíváncsiságból meg kéne futtatni a kérd...
  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Augusztus 25. óta nem válaszolt többszöri megkeresésre sem a kerületi rendészet. Akkor maradjunk annyiban, hogy a BKK-nak vagy a Förinek nincs semmi köze hozzá és egy közszolgáltatás megállójának így...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A XII. kerület rendészet nem válaszol. Ha az önkormányzatnak megy, ők is legfeljebb sablon válaszig jutnak, de a törvényes határidó után se jön más válasz, hogy mire jutottak.
    A BKK szerintem tud mit...
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia!
    A bejelentésedet ismételten elküldtük a Hegyvidéki Rendészetnek. Mivel az ügy alapvetően rendészeti kérdés, a BKK sajnos nem igazán tudna mit tenni és válaszolni az üggyel kapcsolatban.
    Köszönjü...
  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Augusztus 22. van, július 8-a óta nem sikerült kiköhögni magából egy sablonválaszt sem senkinek?
    T. Ügyintéző! Esetleg el lehetne küldeni a bejegyzést a BKK-nak is?
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    4 nap múlva lejár a 30. nap. Erre a bejelentésre még egy sablon választ sem méltatott küldeni a tisztelt hegyvidék rendészet. Így lehet húzni az időt a dologgal, közben meg nem változik semmi. A BKK-n...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem csak a saját tapasztalatok alapján, hanem a járókelő bejelentéseit végignézve is totál felesleges bármit is küldeni a XII. kerületi rendészetnek. Az ügyekkel nem foglalkoznak és még csak nem is válaszolnak.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ezt a panaszt tényleg jó lenne elküldeni a BKK-nak is. Legalább 1 sablon válaszig jussanak vele és előtte fusson végig az illetékeseknél a panasz. Lássák már, hogy ezek a szolgáltatásuk napi realitása...
  • Horváth Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    Esetleg a BKK-nak is el kéne küldeni, meg az önkormányzatnak. A megálló fenntartása miatt szerintem BKK illetékesség is.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    2
    Válaszra vár
    2

    Járdán álló auto

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet
    Unnamed Road (XII. kerület, Hegyvidék)
  • Válaszra vár
    2
    Válaszra vár
    2

    Járdán parkolás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: VII Gábor
    Illetékes: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata
    Nagy Diófa utca (VII. kerület, Erzsébetváros)
  Vissza az oldal tetejére