Megoldott

Koszos, klímahasználatot mellőző H7-es HÉV pótlók

FRISSÍTÉS 2021.07.13.

Volánbusz válasza:
"A bejelentésben tett észrevétel kivizsgálása nem tartozik Társaságunk hatáskörébe. Kérjük, hogy az észrevétellel szíveskedjen a MÁV-START Zrt. ügyfélszolgálatához fordulni, az alábbi elérhetőségen:https://www.mavcsoport.hu/ugyfelszolgalat/mav-start-ugyfelszolgalat Megértését köszönjük. Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását."

---

A H7-es HÉV-et idén nyáron még pótolni szükséges az életbevágóan fontos atlétikai stadion építése miatt a Kvassay híd és a Boráros tér között. A MÁV-HÉV a pótlást a Volánbusz autóbuszaival bonyolítja le. Ezeknek az autóbuszoknak a színvonala a pótlás kezdete óta nagyon nagyot csökkent. Az autóbuszok koszosak, mindenhol áll a por, vannak olyan helyek az utastérben, ahol még talán sose járt törlőrongy (a képen például a klíma környéke, illetve a plafon melletti szegély). Szintén nagy problémát okoz, hogy az autóbuszokon nagyon rosszul vagy egyáltalán nem működik a klímaberendezés, holott a tűző napon közlekedik majdnem végig a vonalon a járat. Eddig egyszer volt szerencsém olyan autóbuszt kifogni, amiben tökéletesen működött a klíma, a többin viszont meg lehet sülni. Ez főként a MOS rendszámtartományba tartozó Volvo autóbuszokra érvényes. Kérjük a tisztelt illetékest, legyen kedves tisztítani az autóbuszokat mindenhol, valamint legyenek kedvesek a klímaberendezést is maximális fokozaton használni, mert az utastérben nagyon meleg lesz, ha süt a nap, szinte, mint egy üvegház. Segítségüket előre is nagyon köszönjük!

Probléma helyszíne
Budapest Kvassay híd H

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "MÁV-HÉV Zrt."-ról "Volánbusz"-ra.

  • Szalai Krisztina lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Ügyszám: 0038/0015300-001/2021/0038
    Tárgy: tájékoztatás

    JAROKELO-BUDAPEST-00084892

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük megkeresését, melyet továbbítottunk a MÁV-HÉV Zrt.-nek. A társaság azt válaszolta, h
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • gusztos györgyi hozzászólt a bejelentéshez.

    khm! Ne értem, hogy a Volánbuszok állapotát MIÉRT NEM a Volánbusz vizsgálhatja. Ahogy az sem világos, hogy a MÁV-START Zrt. ügyfélszolgálat helyett miért a MÁV-HÉV szerepel.
    Köszi a választ.
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV-HÉV Zrt.

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A H7-es HÉV-et idén nyáron még pótolni szükséges az életbevágóan fontos atlétikai stadion építése miatt a Kvassay híd és a Boráros tér között. A MÁV-HÉV a pótlást a Volánbusz autóbuszaival bonyolítja le. Ezeknek az autóbuszoknak a színvonala a pótlás kezdete óta nagyon nagyot csökkent. Az autóbuszok koszosak, mindenho...

  • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Volánbusz"-ról "MÁV-HÉV Zrt."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Tudatos Közlekedő hozzászólt a bejelentéshez.

    Amennyiben találkozol nem működő klímaberendezéssel rendelkező busszal, villamossal, metróval vagy trolival, akkor jelentsd be a Messengeren keresztül elérhető Tudatos Közlekedő chatboton! Ezzel Te ho...
  • Suszter Dominik hozzászólt a bejelentéshez.

    Legalább egyezik a MÁV-HÉV színvonalával :D
  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Volánbusz

  • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére