Válaszra vár

Vágóhíd utca

Frissítés 2021.06.10.: A Budapest Közút válasza alapján illetékességből a Fővárosnak megküldve.
-----
Miközben folyamatosan épülnek az újabb és újabb lakóházak az utcában és a környéken (Mester utca és Soroksári út között), jó lenne, ha a Vágóhíd utca karaktere és felosztása is átalakulna.
Jelenleg az útpálya szükségtelenül széles, ennek ellenére még kerékpársáv sincs, a járdák pedig viszonylag keskenyek. Érdemes lenne az utca keresztmetszetét újra felosztani, úgy, hogy azzal élhető, barátságos, kényelmesen és biztonságosan gyalogolható és kerékpározható környezet jöjjön létre.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Vágóhíd u. 14-18

Hozzászólások

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "Miközben folyamatosan épülnek az újabb és újabb lakóházak az utcában és a környéken (Mester utca és Soroksári út között), jó lenne, ha a Vágóhíd utca karaktere és felosztása is átalakulna. Jelenleg az útpálya szükségtelenül széles, ennek ellenére még kerékpársáv sincs, a járdák pedig viszonylag keskenyek. Érdemes lenne az utca keresztmetszetét újra felosztani, úgy, hogy azzal élhető, barátságos, kényelmesen és biztonságosan gyalogolható és kerékpározható környezet jöjjön létre."-ról "Frissítés 2021.06.10.: A Budapest Közút válasza alapján illetékességből a Fővárosnak megküldve. ----- Miközben folyamatosan épülnek az újabb és újabb lakóházak az utcában és a környéken (Mester utca és Soroksári út között), jó lenne, ha a Vágóhíd utca karaktere és felosztása is átalakulna. Jelenleg az útpálya szükségtelenül széles, ennek ellenére még kerékpársáv sincs, a járdák pedig viszonylag keskenyek. Érdemes lenne az utca keresztmetszetét újra felosztani, úgy, hogy azzal élhető, barátságos, kényelmesen és biztonságosan gyalogolható és kerékpározható környezet jöjjön létre."-ra.

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Németh István hozzászólt a bejelentéshez.

  Normális országban az ilyen beruházások nem érnek véget a telekhatárál. Ez mind a beruházók feladata lenne.
 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szász László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére