Megoldásra vár

Szabálytalanul várakozó járművek

Anonim Járókelő

Tisztelt Önkormányzat!

A Fegyvernek utcában szabálytalanul várakoznak az itt lakók járművei. Az utolsó négyzet-centimétereket is kihasználva igyekeznek minden helyre beállni, nem törődve forgalomtól elzárt burkolati jelekkel, KRESZ szabályokkal így a csomópontokban a biztonságos belátást akadályozzák. Felparkolnak a járdára. Kedvencem kis teherautók akik rendszerint a kiemelt szegélyre ráhajtva a zöld felületekre ráállva parkolnak úgy hogy közben centizgetik a járműveket a személy autók méretére tervezett parkolókba. Egy tűzoltó autó itt nem tudna elfordulni, de szerintem egy mentő autónak is sokszor kihívást jelenthet.
Mondom ezt úgy, hogy magam is gyakran közlekedem autóval, de nekem nem derogál az Építész utcán leparkolni és haza sétálni. Az Építész utcán keresni sem kell a szabad helyeket, ott mindig van bőven.
Kb 2-3 havonta egy-egy szabálytalanul várakozó járművön látok kerékbilincset, örvendetes lenne számomra, ha gyakrabban járnának erre a közterület felügyelet munkatársai, az intézkedések háta lecsökkentenék a renitens lakótársak számát.
A csomópontok belátásának védelmében kérem a várakozási sávok határát jelölölő burkolati jeleket fessék fel. Ugye csak a halszálka parkolás van felfestve jelenleg.
Intézkedésüket előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Fegyvernek u. 8

Hozzászólások

  • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • ÚJBUDA KÖZTERÜLET-FELÜGYELET hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő! Munkatársaim ellenőrizték a helyszínt, szankciók kiszabására is sor került. Igyekszünk a jövőben is a területet ellenőrizni, a napi feladatok függvényében.
  • Ghira Zsófia elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére