Megoldásra vár

száguldozás

FRISSÍTÉS 2021. 03. 29.
BUDAPEST KÖZÚT Zrt. válasza:

A tárgyi helyszín forgalomtechnikai kialakítása Társaságunk véleménye szerint teljesen biztonságos jelenlegi állapotában is. A problémák a közlekedési szabályok be nem tartásából adódnak. Azok a járművezetők, akik a sebességi határt nem veszik figyelembe és a megengedettnél gyorsabban közlekednek megszegik a KRESZ szabályait , ezeknek a szabályoknak a betartatása a kerületi Rendőrkapitányság feladatkörébe esik.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy várhatóan a VEKOP kerékpárhálózat kiépítési projekt keretén belül a Kossuth L. utcába is elrendelésre fog kerülni a 40 km/h sebességkorlátozás. A Kossuth Lajos utcán forgalomcsillapító küszöb telepítése azonban nem lehetséges az út főútvonal mivoltából adódóan.

----------------------

A Kossuth és a Kende K. utca sarkán talán kellene valami lassító korlátozás...Elvileg körforgalom is elférne de ugye a csuklós busz lehet nehezen oldaná meg...Itt rendszeres hogy nagy sebességgel jönnek az autók, pedig rögtön ott van is egy zebra. Vagy egy járdasziget, vagy valami. Sokszor 80-100 - al mennek itt az autók.

Probléma helyszíne
Budapest Kende Kanuth u. 74

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bardócz Csaba Úr!

  Hivatkozással a JAROKELO-BUDAPEST-0079906 számú megkeresésre csatoltan megküldöm hatóságunk tájékoztatását.

  Tisztelettel:

  Sipos Kata r. fhdgy
  főelőadó
  tel: 0...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Kossuth és a Kende K. utca sarkán talán kellene valami lassító korlátozás...Elvileg körforgalom is elférne de ugye a csuklós busz lehet nehezen oldaná meg...Itt rendszeres hogy nagy sebességgel jönnek az autók, pedig rögtön ott van is egy zebra. Vagy egy járdasziget, vagy valami. Sokszor 80-100 - al mennek itt az autók."-ról "FRISSÍTÉS 2021. 03. 29. BUDAPEST KÖZÚT Zrt. válasza: A tárgyi helyszín forgalomtechnikai kialakítása Társaságunk véleménye szerint teljesen biztonságos jelenlegi állapotában is. A problémák a közlekedési szabályok be nem tartásából adódnak. Azok a járművezetők, akik a sebességi határt nem veszik figyelembe és a megengedettnél gyorsabban közlekednek megszegik a KRESZ szabályait , ezeknek a szabályoknak a betartatása a kerületi Rendőrkapitányság feladatkörébe esik. Tájékoztatjuk továbbá, hogy várhatóan a VEKOP kerékpárhálózat kiépítési projekt keretén belül a Kossuth L. utcába is elrendelésre fog kerülni a 40 km/h sebességkorlátozás. A Kossuth Lajos utcán forgalomcsillapító küszöb telepítése azonban nem lehetséges az út főútvonal mivoltából adódóan. ---------------------- A Kossuth és a Kende K. utca sarkán talán kellene valami lassító korlátozás...Elvileg körforgalom is elférne de ugye a csuklós busz lehet nehezen oldaná meg...Itt rendszeres hogy nagy sebességgel jönnek az autók, pedig rögtön ott van is egy zebra. Vagy egy járdasziget, vagy valami. Sokszor 80-100 - al mennek itt az autók."-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A XX. kerületi Kossuth Lajos utca-Kende Kanuth utca kereszteződésével kapcsolatos megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk.
  A tárgyi helyszín forgalomtechnikai kialakítása Társ
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Rox emil bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére