Megoldott

leszakadó erkély

Anonim Járókelő

Frissítés 2022.11.22

A balesetveszély elhárítását szolgáló munkálatok időközben elvégzésre kerültek

................

FRISSÍTÉS: 2021.03.08.
II. ker. Városfejlesztő válasza:
"Tisztelt Bejelentő! A bejelentésben szereplő probléma nem a Városrendészet hatáskörébe tartozik. Bejelentését a Budapest Főváros Kormányhivatala - Építésügyi és Örökségvédelmi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztálynál teheti meg."

Bp. II. kerület Zsigmond tér- Darázs utca ( lépcső) sarkán álló üres épület Zsigmond tér felőli oldalán egy 3. emeleti erkély leszakadóban van, életveszélyes!!!

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Zsigmond tér 13

Hozzászólások

  • T. Andrea lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2021.03.08. II. ker. Városfejlesztő válasza: "Tisztelt Bejelentő! A bejelentésben szereplő probléma nem a Városrendészet hatáskörébe tartozik. Bejelentését a Budapest Főváros Kormányhivatala - Építésügyi és Örökségvédelmi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztálynál teheti meg." ...

  • Majoros András hozzászólt a bejelentéshez.

    A balesetveszély elhárítását szolgáló munkálatok időközben elvégzésre kerültek
  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Bp. II. kerület Zsigmond tér- Darázs utca ( lépcső) sarkán álló üres épület Zsigmond tér felőli oldalán egy 3. emeleti erkély leszakadóban van, életveszélyes!!!"-ról "FRISSÍTÉS: 2021.03.08. II. ker. Városfejlesztő válasza: "Tisztelt Bejelentő! A bejelentésben szereplő probléma nem a Városrendészet hatáskörébe...

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Egyéb szervezet részére továbbítva: budapest@bfkh.gov.hu
  • II. kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő! A bejelentésben szereplő probléma nem a Városrendészet hatáskörébe tartozik. Bejelentését a Budapest Főváros Kormányhivatala - Építésügyi és Örökségvédelmi, Hatósági, Oktatási és T...
  • II. kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük észrevételét. Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk. A bejelentésben foglalt probléma érdemi megoldásáig kérjük szíves türelmét.
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentés elküldve az Észak-Budai Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztálynak az epitesugy-eszakbuda@bfkh.gov.hu email címre.
  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ról "Egyéb szervezet"-ra.

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére