Megoldott

Egyirányúsított Árnyas út kétirányú behajthatósága kerékpárral

FRISSÍTÉS 2021.05.28.

Bejelentő hozzászólása:
"Ahogy már több, mint 1 hónappal ezelőtt is jeleztem, a munkálatok végeztével egy zsákutca táblát ott felejtettek és a tábla még mindig ott van. Kérjük az illetékeseket, hogy a KRESZ táblákat hozzák szinkronba a valós közlekedési viszonyokhoz!"

---

FRISSÍTÉS 2021. 04. 19.
Köszönet a Járókelő munkájának és megrovás az illetékeseknek, mert nem tettek semmit a probléma megoldásáért, inkább megvárták, hogy a többhetes munka befejeztével majd úgyis megszűnnek a korlátozások és újra kétirányú lesz az utca magától is.

A nagy újranyitási siettségben viszont ott felejtették a zsákutca táblát, ami a lezárások megszűnése végett már nem releváns többé.

----------------------

Tisztelt Illetékesek!

A járdán illetve az út szélén végzett földmunkálatok végett 1-2 hete, átmeneti jelleggel az Árnyas út egyirányúsítására került sor. Sajnálatos módon -szabályosan- a kerékpárral közlekedők sem közlekedhetnek mindkét irányban, holott a munkálatok mellett megmaradt útfelület ezt egyáltalán nem indokolja. Mellékesen megjegyzendő, hogy az Árnyas út az egyetlen út, ami a kerékpáros közlekedőknek biztonságos alternatívát nyújt a Budakeszi úttal szemben!

Kéretik az Árnyas út kétirányú, kerékpáros forgalom előtti megnyitását és a közlekedési táblák e szerinti módosítását: a) mindkét zsákutca tábla kibővítése, hogy kerékpár tovább haladhat, b) behajtani tilos tábla kiegészítése "Kivéve kerékpár" felirattal és c) a lenti egyirányú tábla kiegészítése "Kivéve kerékpár" felirattal, hogy a lentről jövő autók is tudják, hogy bár autó nem, de kerékpár jöhet szemből!

Köszönettel:
Hollósy Gábor

P.s: Az se lenne mellékes, ha ki lenne táblázva, hogy milyen közmű munkálatok folynak és előreláthatólag meddig fog tartani?!

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Árnyas út 11c

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    A kivitelezőt felszólítottuk, az otthagyott zsákutca táblát 2021 május 31-én leszedték
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönettel megkaptuk bejelentését, melyet továbbítottam a Városfejlesztési Irodára.

    Üdvözlettel:

    Szabó Krisztina
    Kommunikációs vezető

    Budapest Főváros XII. kerület
    Hegyvidéki
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021. 04. 19. Köszönet a Járókelő munkájának és megrovás az illetékeseknek, mert nem tettek semmit a probléma megoldásáért, inkább megvárták, hogy a többhetes munka befejeztével majd úgyis megszűnnek a korlátozások és újra kétirányú lesz az utca magától is. A nagy újranyitási siettségben viszont ott felejt...

  • Hollósy Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Én leszerelhetem Önök helyett??
  • Hollósy Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Ahogy már több, mint 1 hónappal ezelőtt is jeleztem, a munkálatok végeztével egy zsákutca táblát ott felejtettek és a tábla még mindig ott van. Kérjük az illetékeseket, hogy a KRESZ táblákat hozzák sz...
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékesek! A járdán illetve az út szélén végzett földmunkálatok végett 1-2 hete, átmeneti jelleggel az Árnyas út egyirányúsítására került sor. Sajnálatos módon -szabályosan- a kerékpárral közlekedők sem közlekedhetnek mindkét irányban, holott a munkálatok mellett megmaradt útfelület ezt egyáltalán...

  • Hollósy Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönet a Járókelő munkájának és megrovás az illetékeseknek, mert nem tettek semmit a probléma megoldásáért, inkább megvárták, hogy a többhetes munka befejeztével majd úgyis megszűnnek a korlátozások...
  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    3
    Megoldásra vár
    3

    Útburkolati jelek, táblák hiánya

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata
    Kiss János altábornagy utca (XII. kerület, Hegyvidék)
  Vissza az oldal tetejére