Válaszra vár

Balesetveszélyes átkelőhely

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2021.03.19.

XI. kerület válasza:
A terület fővárosi illetve MÁV tulajdonban van.

---

FRISSÍTÉS 2021.03.12.

MÁV válasza:
"...A fenti rendeletek szerint az útátjáró biztosítási módjának megváltoztatására irányuló kérelemmel valamint a világítás kiépítésével kapcsolatosan az Önkormányzattal szükséges felvenni a kapcsolatot."

---

Tisztelt Illetékesek!

A Budaörsi út mellett, a Bocskai úttal szemben, a Fehérló utca BKK megállónál, a Dorottya Udvarral szemben levő vasúti átjáró balesetveszélyes. Már eleve problémásnak érzem, hogy nincs fénysorompó. Viszont az átjárónál nincs közvilágítás sem, így sötétben el lehet esni. Ha valaki elindul úgy, hogy a vonat még ugyan messze van, de már közeledik és elesik, beakad a lába a sínszálba, akkor annak tragikus következményei is lehetnek.

Kérem, fontolják meg egy darab világítótest kihelyezését (a BKK-nál van példa hasonlóra)! A legjobb megoldás a fénysorompó lenne és a Bocskai út - Budaörsi út között végig kiépített közvilágítás.

Intézkedésüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budaörsi út 56

Hozzászólások

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.03.12. MÁV válasza: "...A fenti rendeletek szerint az útátjáró biztosítási módjának megváltoztatására irányuló kérelemmel valamint a világítás kiépítésével kapcsolatosan az Önkormányzattal szükséges felvenni a kapcsolatot." --- Tisztelt Illetékesek! A Budaörsi út mellett, a Bocskai úttal szemben, a Fehérló utca BKK megállónál, a Dorottya Udvarral szemben levő vasúti átjáró balesetveszélyes. Már eleve problémásnak érzem, hogy nincs fénysorompó. Viszont az átjárónál nincs közvilágítás sem, így sötétben el lehet esni. Ha valaki elindul úgy, hogy a vonat még ugyan messze van, de már közeledik és elesik, beakad a lába a sínszálba, akkor annak tragikus következményei is lehetnek. Kérem, fontolják meg egy darab világítótest kihelyezését (a BKK-nál van példa hasonlóra)! A legjobb megoldás a fénysorompó lenne és a Bocskai út - Budaörsi út között végig kiépített közvilágítás. Intézkedésüket előre is köszönjük!"-ról "FRISSÍTÉS 2021.03.19. XI. kerület válasza: A terület fővárosi illetve MÁV tulajdonban van. --- FRISSÍTÉS 2021.03.12. MÁV válasza: "...A fenti rendeletek szerint az útátjáró biztosítási módjának megváltoztatására irányuló kérelemmel valamint a világítás kiépítésével kapcsolatosan az Önkormányzattal szükséges felvenni a kapcsolatot." --- Tisztelt Illetékesek! A Budaörsi út mellett, a Bocskai úttal szemben, a Fehérló utca BKK megállónál, a Dorottya Udvarral szemben levő vasúti átjáró balesetveszélyes. Már eleve problémásnak érzem, hogy nincs fénysorompó. Viszont az átjárónál nincs közvilágítás sem, így sötétben el lehet esni. Ha valaki elindul úgy, hogy a vonat még ugyan messze van, de már közeledik és elesik, beakad a lába a sínszálba, akkor annak tragikus következményei is lehetnek. Kérem, fontolják meg egy darab világítótest kihelyezését (a BKK-nál van példa hasonlóra)! A legjobb megoldás a fénysorompó lenne és a Bocskai út - Budaörsi út között végig kiépített közvilágítás. Intézkedésüket előre is köszönjük!"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékesek! A Budaörsi út mellett, a Bocskai úttal szemben, a Fehérló utca BKK megállónál, a Dorottya Udvarral szemben levő vasúti átjáró balesetveszélyes. Már eleve problémásnak érzem, hogy nincs fénysorompó. Viszont az átjárónál nincs közvilágítás sem, így sötétben el lehet esni. Ha valaki elindul úgy, hogy a vonat még ugyan messze van, de már közeledik és elesik, beakad a lába a sínszálba, akkor annak tragikus következményei is lehetnek. Kérem, fontolják meg egy darab világítótest kihelyezését (a BKK-nál van példa hasonlóra)! A legjobb megoldás a fénysorompó lenne és a Bocskai út - Budaörsi út között végig kiépített közvilágítás. Intézkedésüket előre is köszönjük!"-ról "FRISSÍTÉS 2021.03.12. MÁV válasza: "...A fenti rendeletek szerint az útátjáró biztosítási módjának megváltoztatására irányuló kérelemmel valamint a világítás kiépítésével kapcsolatosan az Önkormányzattal szükséges felvenni a kapcsolatot." --- Tisztelt Illetékesek! A Budaörsi út mellett, a Bocskai úttal szemben, a Fehérló utca BKK megállónál, a Dorottya Udvarral szemben levő vasúti átjáró balesetveszélyes. Már eleve problémásnak érzem, hogy nincs fénysorompó. Viszont az átjárónál nincs közvilágítás sem, így sötétben el lehet esni. Ha valaki elindul úgy, hogy a vonat még ugyan messze van, de már közeledik és elesik, beakad a lába a sínszálba, akkor annak tragikus következményei is lehetnek. Kérem, fontolják meg egy darab világítótest kihelyezését (a BKK-nál van példa hasonlóra)! A legjobb megoldás a fénysorompó lenne és a Bocskai út - Budaörsi út között végig kiépített közvilágítás. Intézkedésüket előre is köszönjük!"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "MÁV Zrt."-ról "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ra.

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Járókelő Egyesület!

  A MÁV Zrt. Pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes szervezet Pályavasúti Területi Igazgatóság Budapest a JAROKELO-Budapest-00078786 sz. bejelentést illetően tájékoztat
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük a tárgyi bejelentést, amelyet továbbítottunk az érintett szervezeti egység részére, vizsgálat és állásfoglalás céljából, amelynek megérkezéséig szíves türelmét kérjük.

  Ü
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére