Megoldatlan

Soroksár tehetetlensége a szemetelők ellen

Anonim Járókelő

Eddig sem volt jellemző, hogy mentesek lennének a városi közterületek a szeméttől, de miután az utcai szemetes jelentős részét eltávolították még inkább jellemző lesz az utcaképre az, amit a csatolt fotókollázson látható. A XXIII. kerületi Domokos utca sarkán eddig volt egy kuka, most már nincs. Cserébe mindenfelé eldobott pálinkás üvegek, sörös dobozok, cigarettás dobozok stb. Magánakcióm során heti több alkalommal járok a Sebész, Domokos, Rézöntő és környező kis utcákban és próbálom megszüntetni ezt a gusztustalan állapotot. Látható, hogy mennyi szemét jön össze akár 20-30 perces séta alatt. Az 50 ml-es üvegekből 100 db-ot 3 alkalom során szedtem össze. Vajon mennyit dobnak el ezekből napi szinten csak itt vagy a kerületben vagy a városban? Az üveg soha nem bomlik le!!!
Elgondolkoztató, hogy a kerület rendészeinek és közfoglalkoztatjainak munkája és összefogása sem elegendő a jelenség megszűntetéséhez. A szinte már mindet látó kamerák pedig ott sem segítenek megoldani a problémát, ahol konkrétan a nap 24 órájában látják ahogy emberek kijönnek a boltból, megisszák a fél deci pálinkát, majd az üveget dobják a földre, útra, bokorba, villanyoszlopra. Konkrétan Soroksár-felső Domonkos utca Grassalkovich felőli vége.
Kérem a Járókelők.hu csapatát, hogy levelem ne csak a fent említett kerülethez juttassák el, hanem a fővárosi önkormányzatoz és az FKF-hez is.

Probléma helyszíne
Budapest XXIII. kerület, Soroksár, Grassalkovich út 33

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CVXV. törvény által meghatározott 30 napos válaszadási határidőt a címzett 60 nappal túllépte, így a bejelentést Megoldatlan státusszal zártu...
  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Szemét mindenhol elszórva

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata
    Felső Dunasor (XXIII. kerület, Soroksár)
  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Szeméttelep az erdő szélén

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata
    Unnamed Road
  Vissza az oldal tetejére