Megoldott

HillSide Offices előtt városkép rombolása 2.0

A HillSide Offices előtt folytatják a városkép rombolását. Van egy szép új irodaház, előtte egy igényes műalkotás, ami a kerület egyik jelképe, hiszen a Hegyvidék szót ábrázolja igen nagy betűmérettel, látványosan egy központi helyszínen és azt látom, hogy elédobtak egy ronda, műanyag, rikító narancssárga ládát, ami össze is van firkálva. A https://jarokelo.hu/74055 bejelentésben jeleztem, hogy rendszeresen parkolnak szabálytalanul itt autók és felszántják a kb. 50 centi széles sávban elterülő földet, össze-vissza sarazva a járdát és az úttestet, eltakarva a Hegyvidék feliratot. Arra sem érkezett másfél hónapja válasz senkitől. Szeretném, ha rendezve lenne a terület, ha az Önkormányzat megnézné, hogy a településképet nem rombolják-e a fent leírtak és kitehetnének virágládát, cirádás kovácsoltvas láncos pollereket, tudom is én, de ez így borzasztóan lehangoló. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Budapest Unnamed Road

Hozzászólások

  • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Az összefirkált narancssárga óriás dobozt elvitték. Már csak a szabálytalan parkolás miatti dagonya a problémás a másik bejelentésemben. Ez a része megoldódott. Persze a XII. kerületi önkormányzat meg...
  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Németh Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére