Megoldott

Elhanyagolt Hengermalom út

FRISSÍTÉS - 2020.10.23.

A zöldterület nagy részét rendbe rakták. Az első képen látható - a villamoshosszabbításkor széttúrt - növénykazettát is bevetették, de semmilyen karót nem raktak ki, ezért az autóvezetők folyamatosan ráparkolnak, már szét is taposták.
Teljes szöveg

----------

Az egész hengermalom út a felújítás ellenére egyre inkább senkiföldjének tűnik, mintha nem lenne kezelője: gazos, részben kipusztult, részben túlterjeszkedő növényzet jellemzi, kitaposott zöldkazetták, szemét mindenfelé, a Fehérvári csomópontjában meg sem próbálta a kivitelező rendbe rakni a széttúrt növénykazettákat, nem ültették újra azokat, így még mindig poros csupasz, csak gyomok nőnek benne. Ahol van sövény, nincs nyírva, nyurgul fel, rálóg a járdára, kerékpárútra, egy oszlop tövében (a Szerémi csomópontnál) jókora facsemete töri a járdaburkolatot,az úttest szegélye mentén szemét, kosz és gyomok gyűlnek. Egy másik helyen egy fa nő rá a kerékpársávra, így a kerékpározók a forgalmi sávban kerülik azt, ami potenciálisan balesetveszélyes. Az egész nem úgy fest, mint egy frissen felújított útszakasz. Ha még mindig a kivitelező a felelős a karbantartásért, akkor tessék elővenni!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Hengermalom út 8b

Hozzászólások

 • Járókelő Herta lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Járókelő Blog Ügyintéző: Győri Sándor
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00071934 számú bejelentésre az aláb
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "FŐKERT"-ra.

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Az egész hengermalom út a felújítás ellenére egyre inkább senkiföldjének tűnik, mintha nem lenne kezelője: gazos, részben kipusztult, részben túlterjeszkedő növényzet jellemzi, kitaposott zöldkazetták, szemét mindenfelé, a Fehérvári csomópontjában meg sem próbálta a kivitelező rendbe rakni a széttúrt növénykazettákat, nem ültették újra azokat, így még mindig poros csupasz, csak gyomok nőnek benne. Ahol van sövény, nincs nyírva, nyurgul fel, rálóg a járdára, kerékpárútra, egy oszlop tövében (a Szerémi csomópontnál) jókora facsemete töri a járdaburkolatot,az úttest szegélye mentén szemét, kosz és gyomok gyűlnek. Egy másik helyen egy fa nő rá a kerékpársávra, így a kerékpározók a forgalmi sávban kerülik azt, ami potenciálisan balesetveszélyes. Az egész nem úgy fest, mint egy frissen felújított útszakasz. Ha még mindig a kivitelező a felelős a karbantartásért, akkor tessék elővenni!"-ról "FRISSÍTÉS - 2020.10.23. A zöldterület nagy részét rendbe rakták. Az első képen látható - a villamoshosszabbításkor széttúrt - növénykazettát is bevetették, de semmilyen karót nem raktak ki, ezért az autóvezetők folyamatosan ráparkolnak, már szét is taposták. Teljes szöveg ---------- Az egész hengermalom út a felújítás ellenére egyre inkább senkiföldjének tűnik, mintha nem lenne kezelője: gazos, részben kipusztult, részben túlterjeszkedő növényzet jellemzi, kitaposott zöldkazetták, szemét mindenfelé, a Fehérvári csomópontjában meg sem próbálta a kivitelező rendbe rakni a széttúrt növénykazettákat, nem ültették újra azokat, így még mindig poros csupasz, csak gyomok nőnek benne. Ahol van sövény, nincs nyírva, nyurgul fel, rálóg a járdára, kerékpárútra, egy oszlop tövében (a Szerémi csomópontnál) jókora facsemete töri a járdaburkolatot,az úttest szegélye mentén szemét, kosz és gyomok gyűlnek. Egy másik helyen egy fa nő rá a kerékpársávra, így a kerékpározók a forgalmi sávban kerülik azt, ami potenciálisan balesetveszélyes. Az egész nem úgy fest, mint egy frissen felújított útszakasz. Ha még mindig a kivitelező a felelős a karbantartásért, akkor tessék elővenni!"-ra.

 • Gajdov Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Mai képek:
 • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megoldott"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Géza!
  Szeretnénk megkérni, hogy küldj új fotókat a területről, hogy frissítve el tudjuk küldeni a bejelentést az illetékesnek! Köszönjük szépen!
 • Gajdov Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  A zöldterület nagy részét rendbe rakták. Az első képen látható - a villamoshosszabbításkor széttúrt - növénykazettát is bevetették, de semmilyen karót nem raktak ki, ezért az autóvezetők folyamatosan...
 • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Az illetékes válasza alapján.
 • Járókelő Blog Ügyintéző: Győri Sándor
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00071934 számú bejelentésre az alá
  ...
 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés nevét "Elhanygaolt Hengermalom út"-ról "Elhanyagolt Hengermalom út"-ra.

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály

  From: helpdesk@budapestkozut.hu [mailto:helpdesk@budapestkozut.hu]
  Sent: Thursday, October 8, 2020 2:46 PM
  To: Budapest Közút Útüzemeltetés...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Nagy Zita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Gajdov Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére