Válaszra vár

Nyárfák az Ady Endre úton

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.09.18.:

A FŐKERT válasza:
"A XIX. kerület Ady Endre úton kizárólag a fasori fák tartoznak Társaságunk kezelésébe. A lakótelepi parkban állók a kerületi Önkormányzat kompetenciája.
Az út menti fasorban valamennyi nyárfa kicserélésre került 2018-2019 években."

-----

A Kispesti Ady Endre úton, a rendőrséggel szemben, a járda széle tele van ültetve nyárfákkal. A fák szöszös termése nagyban megnehezíti az ott lakók életét, ugyanis rengetegen allergiásak, tehát nyáron emiatt fulladoznak, még a saját otthonukban is. Meleg időben nem lehet szellőztetni, ugyanis ez a termés azonnal beszáll a lakásokba, az erkélyek is tele vannak vele és a kint parkoló autókat minden nap el kell vinni lemosatni, ugyanis az egész szélvédő ragacsos lesz a fáktól és nem lehet kilátni rajta. A tízemeletesekben lakó többszáz ember már kapott egyszer ígéretet a fák eltávolítására, de ez azóta sem történt meg.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, Ady Endre út 1

Hozzászólások

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerületi Zöldprogram Iroda

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "A Kispesti Ady Endre úton, a rendőrséggel szemben, a járda széle tele van ültetve nyárfákkal. A fák szöszös termése nagyban megnehezíti az ott lakók életét, ugyanis rengetegen allergiásak, tehát nyáron emiatt fulladoznak, még a saját otthonukban is. Meleg időben nem lehet szellőztetni, ugyanis ez a termés azonnal beszáll a lakásokba, az erkélyek is tele vannak vele és a kint parkoló autókat minden nap el kell vinni lemosatni, ugyanis az egész szélvédő ragacsos lesz a fáktól és nem lehet kilátni rajta. A tízemeletesekben lakó többszáz ember már kapott egyszer ígéretet a fák eltávolítására, de ez azóta sem történt meg."-ról "FRISSÍTÉS 2020.09.18.: A FŐKERT válasza: "A XIX. kerület Ady Endre úton kizárólag a fasori fák tartoznak Társaságunk kezelésébe. A lakótelepi parkban állók a kerületi Önkormányzat kompetenciája. Az út menti fasorban valamennyi nyárfa kicserélésre került 2018-2019 években." ----- A Kispesti Ady Endre úton, a rendőrséggel szemben, a járda széle tele van ültetve nyárfákkal. A fák szöszös termése nagyban megnehezíti az ott lakók életét, ugyanis rengetegen allergiásak, tehát nyáron emiatt fulladoznak, még a saját otthonukban is. Meleg időben nem lehet szellőztetni, ugyanis ez a termés azonnal beszáll a lakásokba, az erkélyek is tele vannak vele és a kint parkoló autókat minden nap el kell vinni lemosatni, ugyanis az egész szélvédő ragacsos lesz a fáktól és nem lehet kilátni rajta. A tízemeletesekben lakó többszáz ember már kapott egyszer ígéretet a fák eltávolítására, de ez azóta sem történt meg."-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FŐKERT"-ról "XIX. kerületi Zöldprogram Iroda"-ra.

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Járókelő Blog Ügyintéző: Fazekas Péter
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00071469 számú bejelentésre az a
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére