Megoldatlan

Sötét kerékpárút és járda a Szerémin

FRISSÍTÉS 2020.07.28.:
A bejelentő kommentje:
"Valóban kicserélték a nem működő világítótesteket, viszont ahol a fa takarja a lámpát, ott továbbra is sötét van. Így szinte feleslegesen pörög a villanyóra a fővárosnak, a fák tetejét világítja. Ez a Hengermalom út-Kondorosi út szakaszon több helyen probléma. Este menjenek végig, és jegyezzék fel, hol kell a növényzetet ritkítani!"

-------------------------------------------

A Szerémi út Hengermalomtól délre eső szinte teljes szakaszára igaz, hogy este nagyon sötét, de a hengermalom-Barázda utca, Galvani-Kondorosi út szakaszokon különösen (itt még kb. a gyalogosok is egymásnak mennek). Néhol kiégtek a fényforrások, máshol világítanak, csak a fák lombja teljesen körbenőtte, alig engedve át fényt. Így nem is nagyon van értelmük. Viszont egyre többen használják ezt az utat, úgyhogy a biztonság kedvéért nagyon jó lenne ezt rendbe tenni.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Szerémi út 49

Hozzászólások

 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés leírását "A Szerémi út Hengermalomtól délre eső szinte teljes szakaszára igaz, hogy este nagyon sötét, de a hengermalom-Barázda utca, Galvani-Kondorosi út szakaszokon különösen (itt még kb. a gyalogosok is egymásnak mennek). Néhol kiégtek a fényforrások, máshol világítanak, csak a fák lombja teljesen körbenőtte, alig engedve át fényt. Így nem is nagyon van értelmük. Viszont egyre többen használják ezt az utat, úgyhogy a biztonság kedvéért nagyon jó lenne ezt rendbe tenni."-ról "FRISSÍTÉS 2020.07.28.: A bejelentő kommentje: "Valóban kicserélték a nem működő világítótesteket, viszont ahol a fa takarja a lámpát, ott továbbra is sötét van. Így szinte feleslegesen pörög a villanyóra a fővárosnak, a fák tetejét világítja. Ez a Hengermalom út-Kondorosi út szakaszon több helyen probléma. Este menjenek végig, és jegyezzék fel, hol kell a növényzetet ritkítani!" ------------------------------------------- A Szerémi út Hengermalomtól délre eső szinte teljes szakaszára igaz, hogy este nagyon sötét, de a hengermalom-Barázda utca, Galvani-Kondorosi út szakaszokon különösen (itt még kb. a gyalogosok is egymásnak mennek). Néhol kiégtek a fényforrások, máshol világítanak, csak a fák lombja teljesen körbenőtte, alig engedve át fényt. Így nem is nagyon van értelmük. Viszont egyre többen használják ezt az utat, úgyhogy a biztonság kedvéért nagyon jó lenne ezt rendbe tenni."-ra.

 • Gajdov Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Szóval ez a probléma még koránt sincs megoldva.Kérem a "megoldott" státusz átállítását "megoldásra vár"-ra!
 • Gajdov Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Valóban kicserélték a nem működő világítótesteket, viszont ahol a fa takarja a lámpát, ott továbbra is sötét van. Így szinte feleslegesen pörög a villanyóra a fővárosnak, a fák tetejét világítja. Ez a...
 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük bejelentésüket, tájékoztatom, hogy a jelzett címen a hiba kijavítása megtörtént.

  Engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy közvetlenül is van mód hibabejelentésre társaságun...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

 • Gajdov Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére