Megoldatlan

Thököly útról nyíló balesetveszelyes keresztezodesek

Anonim Járókelő

Budapest egyik legbalesetveszelyesebb útszakasza a VII. és XIV. kerületi Thököly út. Mivel nagyforgalmu, négy sávos út, az autósok gyorsan szeretnének bekanyarodni a Thököly útrol nyíló mellékutcába. Általában csak az autós forgalmat nézik, a gyalogosokat akik a keresztezodeben kellenek át nem.
Sokszor elofordult már velem, hogy majdnem elutottek, pedig szétnezek, a kanyarodó autókat is figyelembe veszem. Gyerekekkel az úton való atkellest meg veszélyesebbnek erzem, mert alacsonyak, nem látszódnak a parkoló autóktól.
Ráadásul a nem csak a felfestett parkolohelyen állnak meg az autók, hanem a Thököly-Ilka utca keresztezodeben, közvetlenül.
Szeretném elerni, hogy az út fenntartója fizikai akadályokat helyezzen ki, azokra a részekre legalább, ahol a parkolás most sem engedélyezett, hogy beláthatóbb legyen a kereszteződés. Ugyanezek vonatkoznak a Thököly-Javor utca és Thököly-Szabó József utcára is.
Jó lenne, ha biztonságosabbá tehetnénk ezeket a keresztezodeseket, mielőtt valaki súlyosan megserult vagy életét veszti.
Úgy tudom, hogy a Waze útvonaltervezo az Ilka utcát menekülő utkent tünteti fel a programjában. Ebben is a segítséguket szeretném kérni, hogy megvaltozzon. Nagyon sok gyerek lakik itt, az autósok pedig nem ennek megfelelő sebesseggel közlekednek az utcában.

Köszönöm a segítségüket.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Ilka u. 39

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem érkezett válasz, kérlek küldjétek el ismét a bejelentést az illetékesnek. Köszönöm!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére