Megoldatlan

Kátyú a felújított 3.ker Teszársz Károly utcában

FRISSÍTÉS 2020.06.19.

Bejelentő hozzászólása:
"Nem oldódott meg a probléma minden egyes nap mikor zuhog az eső ott áll a víz az út közepén a lesüllyedt úttesten. Ha száraz időben nézték biztos nem találnak pocsolyát.... de maga a probléma amit bejelentettem , hogy az úttest aszfaltozása egy silány gány munka hisz ahogy írtam is kb 20cm-el alacsonyabban van az úttest, mint a csatorna lefolyó nyílás! Esélytelen a víz lefolyása a csatornába! Ezt nem észrevenni még ha a pocsolyát nem is találták meg igen nagyfokú nemtörődömségre vall! Ez az útszakasz amúgy is életveszélyes mert rally pályának nézik sokan pedig ott a játszótér mellette és még 1 fekvőrendőr se lassítja a forgalmat!"

---

3.kerület Teszársz Károly utca 3-5 között a nemrégiben újra burkolt úttesten kb 2x1 méteres nagy besüllyedés van az aszfalton aminek következtében a kanálishoz nem tud a víz lefolyni így esőzés után óriási kb 15-20cm mély tócsa lesz az út közepén! Ezt az útszakaszt többször is burkoltál az elmúlt időszakban mindig más ok miatt bontották fel de amit utána hagytak az a pocsék munka elég felháborító. A szegély kövek össze vissza dőlnek és különböző magasságban lettek vissza rakva véletlen sem szabályosan így a patka mellé állni nem ajánlatos mert azt biztosan felni bánja!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Teszársz Károly u. 3

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "3.kerület Teszársz Károly utca 3-5 között a nemrégiben újra burkolt úttesten kb 2x1 méteres nagy besüllyedés van az aszfalton aminek következtében a kanálishoz nem tud a víz lefolyni így esőzés után óriási kb 15-20cm mély tócsa lesz az út közepén! Ezt az útszakaszt többször is burkoltál az elmúlt időszakban mindig más ...

  • Vaszkó Zsuzsanna hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Máté!
    Nem oldódott meg a probléma minden egyes nap mikor zuhog az eső ott áll a víz az út közepén a lesüllyedt úttesten. Ha száraz időben nézték biztos nem találnak pocsolyát.... de maga a pro
    ...
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia Zsuzsanna!
    Kérünk, jelezz vissza, hogy valóban megszűnt-e a probléma, vagy csak felszívódott a víz.
    Előre is köszönjük.
    Máté
  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!

    Tájékoztatom, hogy a bejelentését követően a Teszársz Károly utca érintett szakaszán helyszíni bejárást tartottunk, ahol vízmegállást nem tapasztaltunk.

    Köszönjük észrev
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Vaszkó Zsuzsanna bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére