Megoldott

Ideiglenes forgalmi rend a Szlávy utcában

Tisztelt Közútkezelő!
A Szlávy utcában az Óhegy parknál építkezés miatt ideiglenesen megváltoztatták a forgalmi rendet, egyirányú lett a park melletti szakasz. Sajnos minden járművet egy kalap alá vettek, azt például nem teljesen értem, kerékpárosoknak miért nem engedélyezik a munkálatok alatt is a kétirányú forgalmat. Az úttest ugyan szűkebb lett kicsivel a kihelyezett korlátok miatt, de van arra sok példa, hogy ennél sokkal szűkebb budapesti egyirányú utcákban is engedélyezve van a kétirányú kerékpáros közlekedés.
Kérem, hogy vizsgálják felül a forgalmi rendet, és tegyenek ki kerékpáros kiegészítő táblákat, amennyiben engedélyezhető és nincs kifogásuk ellene. A Szlávy utca érintett szakasza kitáblázott kerékpáros útvonal, és hasznos lenne, ha a Dér utcát (amin keresztül elérhető a Harmat utcai kerékpárút) kerülő nélkül, szabályosan el lehetne érni mindkét irányból, hiszen az önkormányzat tájékoztatója szerint az Óhegy park kerékpárútjának használatát is korlátozni fogják.
Köszönöm válaszukat, intézkedésüket.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Szlávy u. 77

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Kedves György!
    Köszönjük a visszajelzést!
    Ezzel segítitek a munkánkat, mert így nyomon tudjuk követni, hogy mi történt, még akkor is, ha az illetékes nem küld újabb állapotjelzést.
    Legyen szebb, bizto...
  • Csanádi György hozzászólt a bejelentéshez.

    Lezárható, mert már végeztek az építkezéssel, visszaállt a normál forgalmi rend.
  • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Csanádi György bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére