Megoldott

Megrongálódott forgalomterelők

Frissítés 2020.05.20.:
Budapest Közút: "A műanyag terelő elemek helyreállítására, cseréjére a szükséges intézkedést megtettük, a megvalósulásig szíves türelmét kérjük.
A takarítással kapcsolatban szíveskedjenek a FKF Zrt-hez fordulni."

----

Budapest, XIV. Ker. Mogyoródi út - Mexikói út kereszteződésében a képeken látható műanyag forgalomterelők KB. 1 HÓNAPJA megrongálódva, feborúlva vannak, valószínűleg egy baleset után maradtak így. Bónusz: a terelőkön belül, különböző törött autóalkatrészek, láthatóan takarítás se volt jó rég.Nem bírtam tovább nézni...ezért bejelentem, nem tudom az illetékes emberei ( útkaparók, útellenőrök, akár FKF-sek, továbbmegyek polgárőrök, közteresek, rendőrök annyi meg annyi szerv van, hogy rend legyen, de mégsincs), miért nem cselekszenek. Miért a polgároknak kell minden egyes ügyet észrevenni, jelezni ??? Olyan mint útkarbantartás és ehhez kapcsolódó munkák megszűntek? Vagy ha az államoplgár nem jelent valamit akkor minden rendben van a köztereken, utakon, nem kell dolgozni?
Ezeket azért írtam, mert egyre inkább az a tapasztalatom, mintha ennek a városnak nem lenne semmilyen téren gazdája s ha nem lenne a járókelő akkor még ennyi karbantartás sem lenne a közterületeken. Ezúton köszönöm munkájukat.
Údvözlettel.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Mexikói út 15-17

Hozzászólások

 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület gépi takarítását szombat éjszaka elvégeztük.

  Tisztelettel: FKF Nonprofit Zrt.

  https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/63811/megrongalodott-forgalomterelok/hivatal
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó"-ra.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Budapest, XIV. Ker. Mogyoródi út - Mexikói út kereszteződésében a képeken látható műanyag forgalomterelők KB. 1 HÓNAPJA megrongálódva, feborúlva vannak, valószínűleg egy baleset után maradtak így. Bónusz: a terelőkön belül, különböző törött autóalkatrészek, láthatóan takarítás se volt jó rég.Nem bírtam tovább nézni...ezért bejelentem, nem tudom az illetékes emberei ( útkaparók, útellenőrök, akár FKF-sek, továbbmegyek polgárőrök, közteresek, rendőrök annyi meg annyi szerv van, hogy rend legyen, de mégsincs), miért nem cselekszenek. Miért a polgároknak kell minden egyes ügyet észrevenni, jelezni ??? Olyan mint útkarbantartás és ehhez kapcsolódó munkák megszűntek? Vagy ha az államoplgár nem jelent valamit akkor minden rendben van a köztereken, utakon, nem kell dolgozni? Ezeket azért írtam, mert egyre inkább az a tapasztalatom, mintha ennek a városnak nem lenne semmilyen téren gazdája s ha nem lenne a járókelő akkor még ennyi karbantartás sem lenne a közterületeken. Ezúton köszönöm munkájukat. Údvözlettel."-ról "Frissítés 2020.05.20.: Budapest Közút: "A műanyag terelő elemek helyreállítására, cseréjére a szükséges intézkedést megtettük, a megvalósulásig szíves türelmét kérjük. A takarítással kapcsolatban szíveskedjenek a FKF Zrt-hez fordulni." ---- Budapest, XIV. Ker. Mogyoródi út - Mexikói út kereszteződésében a képeken látható műanyag forgalomterelők KB. 1 HÓNAPJA megrongálódva, feborúlva vannak, valószínűleg egy baleset után maradtak így. Bónusz: a terelőkön belül, különböző törött autóalkatrészek, láthatóan takarítás se volt jó rég.Nem bírtam tovább nézni...ezért bejelentem, nem tudom az illetékes emberei ( útkaparók, útellenőrök, akár FKF-sek, továbbmegyek polgárőrök, közteresek, rendőrök annyi meg annyi szerv van, hogy rend legyen, de mégsincs), miért nem cselekszenek. Miért a polgároknak kell minden egyes ügyet észrevenni, jelezni ??? Olyan mint útkarbantartás és ehhez kapcsolódó munkák megszűntek? Vagy ha az államoplgár nem jelent valamit akkor minden rendben van a köztereken, utakon, nem kell dolgozni? Ezeket azért írtam, mert egyre inkább az a tapasztalatom, mintha ennek a városnak nem lenne semmilyen téren gazdája s ha nem lenne a járókelő akkor még ennyi karbantartás sem lenne a közterületeken. Ezúton köszönöm munkájukat. Údvözlettel."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!
  Tisztelt Bejelentő!

  A műanyag terelő elemek helyreállítására, cseréjére a szükséges intézkedést megtettük, a megvalósulásig szíves türelmét kérjük.
  A takarítással kapcso
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  2020. Május 17.-én még mindíg nem volt megcsinálva...
 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Sz. A. bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére