Megoldott

Uszodaszagú MHK-912

Helyszín: MHK-912 Forgalmi rendszámú autóbusz és társai
Probléma leírása: A fent említett rendszámú autóbusszal tegnap utaztam, melyben elviselhetetlen volt a klíma uszodaszagú bűze. Nem elég, hogy egy normális méretű ablak nincs ezeken a VOLVO 7000A típusú buszokon, amit ki lehetne nyitni, még a klíma is büdös, választani sem tud az ember, csak megfulladni. (Én amúgy asztmás vagyok, simán befulladok egy állott levegőjű utastértől.)
A másik, hogy ahogy látom lassan 2 éve vannak forgalomban ezek a buszok, de még mindig nem tudtak elegendő kapaszkodót biztosítani. A régebbi VOLVO 7700A-t kellene példaként venni, azaz az ajtónál futnia kellene egy korlátnak, amiről lengőkapaszkodók lógnak le, így tömegben sem a levegőbe kapaszkodna az ember. De ha nincs tömeg akkor is, egy normális buszban ott van kapaszkodó. A másik a lengőkapaszkodók teljes hiánya, az alacsonyabb emberek csak a fő rudakra számíthatnak, ez így elfogadhatatlan.
Megoldási javaslat: Kérem, szüntessék meg a klíma szaghatását, biztosítsanak több kapaszkodási lehetőségek, azaz korlátot az ajtókhoz, és lengőkapaszkodókat az egész járműben!

A bejelentés megoldásában közreműködő személyek segítségét előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, XIX. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Csabi!
    Az a helyzet, hogy az MHK-s frsz. kocsik Svejci relációból származnak(korosabbak, mint a BKV saját beszerzésű 10-12 éves (FJX,FKU,FLR) kocsijai, de sokkal jobb állapotban vannak!), ezért
    ...
  • Bardócz Csabaverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Legalább az uszodaszagot megszüntették, ha kapaszkodni nem is lehet :)
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    A BKV Járműkarbantartó Üzem szakemberei a klímaszezonban naponta monitorozzák a légkondicionáló berendezéseket, és a feltárt hiányosságokat pótolják.
    A bejelentésben leírt MHK-912
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • Bardócz Csabaverified-profile bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére