Megoldott

Szabálytalan parkolás

Frissítés
2020.06.30

A helyzet mit sem változott; állandó jelenség a tilosban parkolás és egyszer sem láttam büntetőcédulás gépjárművet a helyszínen.

--------------

A szabálytalanul parkoló járművek napi szinten eltorlaszolják a kerékpárosok számára táblával kijelölt haladási útvonalat. Ja és szabálytalanul parkolnak, írtam? A helyszínen soha nem láttam még intézkedő JKF munkatársat, és egyébként is, ennél valami véglegesebb intézkedés kellene.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Fszek Kert

Hozzászólások

 • Garami Mária lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Úgy tűnik, a bejelentés hatására rendsezres és eredményes lett. Köszönjük a bejelentést!
 • Járókelő Józsefvárosi Közterület-felügyelet hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük a bejelentését! A Józsefvárosi Közterület-felügyelet munkatársai rendszeresen ellenőrzik a kérdéses helyszínt, és szabálysértés észlelése esetén intézkedést kezdeményezne
  ...
 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület Közterület-felügyelet Ügyosztály

 • Szilágyi Dóra megváltoztatta a bejelentés leírását "A szabálytalanul parkoló járművek napi szinten eltorlaszolják a kerékpárosok számára táblával kijelölt haladási útvonalat. Ja és szabálytalanul parkolnak, írtam? A helyszínen soha nem láttam még intézkedő JKF munkatársat, és egyébként is, ennél valami véglegesebb intézkedés kellene."-ról "Frissítés 2020.06.30 A helyzet mit sem változott; állandó jelenség a tilosban parkolás és egyszer sem láttam büntetőcédulás gépjárművet a helyszínen. -------------- A szabálytalanul parkoló járművek napi szinten eltorlaszolják a kerékpárosok számára táblával kijelölt haladási útvonalat. Ja és szabálytalanul parkolnak, írtam? A helyszínen soha nem láttam még intézkedő JKF munkatársat, és egyébként is, ennél valami véglegesebb intézkedés kellene."-ra.

 • Járókelő Ágnes hozzászólt a bejelentéshez.

  A helyzet mit sem változott; állandó jelenség a tilosban parkolás és egyszer sem láttam büntetőcédulás gépjárművet a helyszínen.
 • Járókelő Ágnes visszajelzésére vár.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Járókelő Józsefvárosi Közterület-felügyelet hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük a bejelentését! Az illetékes körzeti rendész visszatérően ellenőrzi a kérdéses területet, és ha észleli a szabálytalan várakozást, akkor megteszi a szükséges intézkedések
  ...
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület Közterület-felügyelet Ügyosztály

 • Járókelő Ágnes bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére