Megoldatlan

Működésképtelen liftek újra a ferihegyi vasútállomásnál!

Tisztelt Járókelő!
A helyzet nemhogy javult, rosszabb, mint volt!! Tehát egyáltalán nincs megoldva, mint ahogy e honlapon jelölve van!!!
Ma jártam egy francia vendégemmel a ferihegyi ominózus lifteknél... Ahogy ő és más hazánkba érkezők avagy éppen honfitársaink, akik netán nagy bőröndöt vonszolnak, mozgássérültek, tolószékesek, stb. érkeznek a reptér felől a ferihegyi vasút eme felüljárójához, az első hungarian feeling, ami mellbe csapja, hogy egy semmilyen ösvényen kell a lifttoronyhoz menni, ám feleslegesen, úgysem működik! Mennyire jó annak, aki még azért fel tudja vonszolni a lépcsőkön a holmiját s aztán odébb leeresztheti, mivel a túloldalon sem működik a lift természetesen! Ez legalább hiánytalanul NEM működik! Felhívtam a kitett táblán lévő üzemeltető telefonszámát. "Igen, tudják jól, de egyenlőre sem alkatrész, sem szerelés nem várható...Majd kitesznek egy táblát, hogy balra a lépcső, azt tessék használni..!" Éljen az akadálymentesített tömegközlekedés Budapesten!
Gyakorlatilag nem lehet átmenni a vasúti peronra a gyorsforgalmú úton a tolószékeseknek, járókereteseknek, babakocsisoknak, időseknek, járógipszeseknek,stb!! Itt olvasok egy korábbi választ erre a nem kis problémára, hogy lesz valamikor felújítás. És addig? Addig is emberek szeretnék használni azt a felüljárót! Miért nem ez a legdöntőbb, hogy ezt tegyék lehetővé??!! Hogyan? Állandó szerelői karbantartással, amíg az új pályázatból nem lesz felújítás!! Állandó karbantartással, kamera megfigyeléssel, stb, mert használni KELL, nem kérdés, nem lehet pótló busszal megoldani! Engem állandóan felbőszít ez a jellemzően itthoni hozzáállás az ilyen dolgokhoz is, nem beszélve arról az ún. ország imázsról, amit ezzel a szituációval is jól aláásunk a önmagunkról a külföldi vendégek előtt! Képtelenek vagyunk ezen valahogy javítani??
A másik ilyen hely a KÖKI vasútállomás hihetetlenül leamortizálódott peron lépcsői és a felüljáró állapota!! Hasonlóképpen csodás bemutató magunkról a városba érkezőknek!! Ezek nemcsak pénz kérdések! Emberi látásmód és döntés kérdése, netán empátia a naponta utazókkal kapcsolatban!
Ezekben várok nagyon sürgős megoldásokat!!

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, X. kerület

Hozzászólások

  • Le Marietta hozzászólt a bejelentéshez.

    Újraküldtük és lezártuk a bejelentést sajnos.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

  • arozsas Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Teljesen egyetértek!
  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

  • Medgyessy László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére