Megoldatlan

XV kerület Cserba Elemér Fazekas sor sarok kritkus baleseti helyszín

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.02.07.:

Budapest Közút válasza:
"A térségben történt 30 km/h csillapított sebességű övezet kialakítása a XV. kerületi Önkormányzat beruházásában valósult meg. Az említett csomópontban a forgalmi rend változásra figyelmeztető jelzőtáblák kihelyezésre kerültek, így a forgalmi rend kialakítása megfelel a hatályos jogszabályoknak.
Tapasztalataink szerint, a forgalmi rend megváltozása miatt a megszokásból közlekedők miatt a kezdeti időszakban konfliktusok alakulnak ki, ezzel kapcsolatban kérjük türelmét. Társaságunk ugyanakkor további sebességcsökkentő bordák kialakítása ellen nem emel kifogást, de azok kiépítése az XV. ker. Polgármesteri Hivatal – mint a közút kezelője - illetékessége."

---

Tisztelt Járókelő!

A Fazekas sor egyirányúsítása óta ebben a csomópontban nagyon sok balesetre kerül sor. Ez egy 30-as övezet ahol a Cserba utca ezen részén busz jár tehát fővárosi a többi utca pedig kerületi kezelésű. A Fazekas sor irányából le vették az elsőbbség adás kötelező táblát ami a google maps-on a fehér Opel Corsa mellett még látható. Így itt jobb kéz szabály lenne, de sajnos ezt 50-60 között közlekedő gépjárművek nem adják meg a szabályosan közlekedők részére. Az utca többi részén ki tudtak alakítani forgalom lassító akadályokat jó magasakat, de itt nem került erre sor. Kérem az adott kereszteződésben próbáljanak segíteni forgalom lassító akadály kialakítása elintézésében mint ahogy a 13. kerületben ahol troli jár ott is ki lehett ilyet alakítani. Szeptemberben 3 ebből 2 személyi sérüléses baleset is volt ezen a helyszínen.

https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Cserba+Elem%C3%A9r+%C3%BAt+%26+Fazekas+sor,+1152/@47.5595118,19.1279217,18z/data=!4m5!3m4!1s0x4741daf71b8df6cd:0x5fd9656b073c7fa2!8m2!3d47.5593344!4d19.1279593

Tisztelettel 1 itt lakó.

Probléma helyszíne
Budapest XV. kerület, Cserba Elemér út 38

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm, sajnos.
  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az Illetékes válasza a csatolmányban található.
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XV. kerület Újpalota Önkormányzata

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő! A Fazekas sor egyirányúsítása óta ebben a csomópontban nagyon sok balesetre kerül sor. Ez egy 30-as övezet ahol a Cserba utca ezen részén busz jár tehát fővárosi a többi utca pedig kerületi kezelésű. A Fazekas sor irányából le vették az elsőbbség adás kötelező táblát ami a google maps-on a fehér Ope...

  • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XV. kerület Újpalota Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A jarokelo.hu oldalon tett, Budapest, XV. kerület Cserba Elemér út – Fazekas sor kereszteződéssel kapcsolatos bejelentésére az alábbi választ adjuk:

    A térségben történt 30 km/h
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére