Megoldott

Otthagyott földkupac

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2019.12.06.:
XIII. kerület válasza:
"A jelzett terület a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában van, viszont a kezelését a Fővárosi Önkormányzat látja el. A XIII. kerület a területen, és annak vonzás körzetében zöldfelületi munkát nem végzett."
----------

Frissítés 2019.12.05.: A Főváros válasza alapján a XIII. kerületnek továbbítva.
"A "Járókelő bejelentés - XIII., Lehel utca 2a. - Földkupac a zöldterületen" tárgyú, 52565 számú észrevételüket köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:
A terület Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában van, ezért illetékességből a bejelentést áttettük Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat részére további intézkedésre."
----
A képen látható földkupac már hónapok óta a zöldterületen van.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Lehel u. 2a

Hozzászólások

 • Járókelő Eszter lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Olga Dmitrijevna hozzászólt a bejelentéshez.

  Már nincs ott a kupac! (A helye még latszik) A túloldalról fotóztam, de tuti az volt az.
 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ról "FŐKERT"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2019.12.05.: A Főváros válasza alapján a XIII. kerületnek továbbítva. "A "Járókelő bejelentés - XIII., Lehel utca 2a. - Földkupac a zöldterületen" tárgyú, 52565 számú észrevételüket köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk: A terület Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában van, ezért illetékességből a bejelentést áttettük Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat részére további intézkedésre." ---- A képen látható földkupac már hónapok óta a zöldterületen van."-ról "FRISSÍTÉS 2019.12.06.: XIII. kerület válasza: "A jelzett terület a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában van, viszont a kezelését a Fővárosi Önkormányzat látja el. A XIII. kerület a területen, és annak vonzás körzetében zöldfelületi munkát nem végzett." ---------- Frissítés 2019.12.05.: A Főváros válasza alapján a XIII. kerületnek továbbítva. "A "Járókelő bejelentés - XIII., Lehel utca 2a. - Földkupac a zöldterületen" tárgyú, 52565 számú észrevételüket köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk: A terület Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában van, ezért illetékességből a bejelentést áttettük Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat részére további intézkedésre." ---- A képen látható földkupac már hónapok óta a zöldterületen van."-ra.

 • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  A jelzett terület a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában van, viszont a kezelését a Fővárosi Önkormányzat látja el. A XIII. kerület a területen, és annak vonzás körzetében zöld
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "A képen látható földkupac már hónapok óta a zöldterületen van."-ról "Frissítés 2019.12.05.: A Főváros válasza alapján a XIII. kerületnek továbbítva. "A "Járókelő bejelentés - XIII., Lehel utca 2a. - Földkupac a zöldterületen" tárgyú, 52565 számú észrevételüket köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk: A terület Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában van, ezért illetékességből a bejelentést áttettük Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat részére további intézkedésre." ---- A képen látható földkupac már hónapok óta a zöldterületen van."-ra.

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  "Tisztelt Jarokelo.hu!

  A "Járókelő bejelentés - XIII., Lehel utca 2a. - Földkupac a zöldterületen" tárgyú, 52565 számú észrevételüket köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatás
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Cím !

  Ezúton tájékoztatom, hogy levelét érkeztettük az FPH_KOZP- 140815 /2019-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztálya ré
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!
  Köszönjük elektronikus levelét. Fővárosi fenntartású terület, a problémát illetékességből továbbítjuk feléjük. Továbbra is várjuk kérdéseit, észrevételeit honlapjainkon és elektroni...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Támla nélküli pad

  Beküldés ideje:
  Beküldte: O. Ida
  Művész sétány (XIII. kerület)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Tábla

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Fónai Kende
  Margitsziget (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére