Megoldatlan

Zebra

FRISSÍTÉS 2019.12.04.:

Mivel a projekt a II. kerületi Önkormányzat beruházásában valósul meg, szeretnénk kérni a kerület tájékoztatását a kivitelezés várható időpontjáról.

---
FRISSÍTÉS 2019.10.04.:
Budapest közút válasza:
"A II. kerület, Törökvész út - Baba utca csomópontjába gyalogátkelőhely létesítésére vonatkozó kérelmére az alábbi tájékoztatást adjuk.

A csomópontban több alkalommal helyszíni reggeli és délutáni csúcsidőszakban elvégzett forgalomszámlálás alapján a közúti és gyalogosforgalmi adatok egymáshoz viszonyított aránya, és az átkelő gyalogosok kis száma nem indokolja egy új gyalogátkelőhely kijelölését. Munkatársaink tapasztalatai alapján a gyalogosok és a járművek között nem alakultak ki konfliktusok, az utat legfeljebb 30 másodperc várakozás után biztonságosan tudták keresztezni. A rendelkezésre álló baleseti adatok alapján megállapítható, hogy a Törökvész út Baba utcai csomópontjának környezetében szerencsére nem történt személyi sérüléses gyalogos baleset.

Mindezek ellenére készült már terv az új gyalogátkelőhely létesítéséről. Folyamatban van ugyanis a II. kerületi Önkormányzat beruházásában a Törökvész út érintett szakaszán egy kerékpáros fejlesztés tervezése (új kerékpárút, illetve kerékpársáv létesítésével), melynek része az akadálymentes gyalogos közlekedés megvalósítása is. A projekt keretében a Törökvész út - Baba utca csomópontban az autóbusz megállóhelyek akadálymentes megközelíthetősége érdekében a tervezők megvizsgálták és megtervezték egy új középszigetes gyalogátkelőhely létesítésének lehetőségét is.

A projekt a II. kerületi Önkormányzat beruházásában valósul meg, a kerékpárút és a csatlakozó létesítmények jelenleg engedélyeztetés alatt vannak, a kivitelezés várható időpontjáról az Önkormányzat tud információt adni."
-------

A Törökvész úton, a Baba utcai buszmegállónál nincsen zebra, csak egy megállóval lejjebb, illetve feljebb! Élteveszélyes az átkelés!

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Törökvész út 35

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia Norbert!
    Segítenél nekünk? Történt fejlemény az elmúlt időszakban? Megoldódott a probléma?
    Köszönjük a segítséged és a visszajelzésed!
    A Járókelő csapatának nevében: Kata
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Szász László megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.10.04.: Budapest közút válasza: "A II. kerület, Törökvész út - Baba utca csomópontjába gyalogátkelőhely létesítésére vonatkozó kérelmére az alábbi tájékoztatást adjuk. A csomópontban több alkalommal helyszíni reggeli és délutáni csúcsidőszakban elvégzett forgalomszámlálás alapján a köz...

  • Szász László megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Egyéb"-ról "Forgalomtechnika"-ra.

  • Sztanó Norbert hozzászólt a bejelentéshez.

    Ezt nem tudom elképzelni, hogy jó egy ilyen forgalmas út zebra nélkül két buszmegálló között! Nincsen baleset, így nem kell zebra??!! Ha lesz egy halálos baleset, utána majd megint elgondolkodnak rajt...
  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Az Önkormányzat Műszaki Osztályától azt a választ kaptuk, hogy Továbbítjuk a Budapest Közút Zrt.-nek.
    Üdvözlettel:
    A II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. közterület-bejelentéseket feld...
  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A Törökvész úton, a Baba utcai buszmegállónál nincsen zebra, csak egy megállóval lejjebb, illetve feljebb! Élteveszélyes az átkelés!"-ról "FRISSÍTÉS 2019.10.04.: Budapest közút válasza: "A II. kerület, Törökvész út - Baba utca csomópontjába gyalogátkelőhely létesítésére vonatkozó kérelmére az alábbi tájékoztatást...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A
    https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/52419/zebra bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Sztanó Norbert Úr!

    A II. kerület, Törökvész út - Baba utca csomópon
    ...
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük észrevételét.
    Bejelentését továbbítottuk az illetékes Önkormányzati Osztály felé, akik meg fogják vizsgálni az Ön által említett problémát, majd a rendelkezésükre álló k
    ...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "II. kerületi Városfejlesztő Zrt."-ra.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Sztanó Norbert bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére