Megoldatlan

Hibás a kamera?

FRISSÍTÉS 2019.06.14.:
Tisztelt Önkormányzat!
Kérem vizsgálják meg oszlopok vagy egyéb fizikai akadályok telepítésének lehetőségét a jelzett szakaszon! Az utóbbi időben nagyon sokan kaptak rá a képeken látható szabálytalan parkolásra. Leginkább este és hétvégén, hiszen ilyenkor a legkisebb az esély a lebukásra.
Köszönöm a válaszukat!
----------------------------

Tisztelt Illetékes!
Szeretném megkérni önöket, hogy a Krisztina körúton a Krisztina tér - Mikó utca közti szakaszt kiemelt figyelemmel naponta több alkalommal ellenőrizzék, mivel az utóbbi időben kezd elszaporodni a szabálytalan parkolás. A Mikó utcához közeli ferde parkolóból gyakorlatilag 5 ból 3 alkalommal lehet kiállni, mivel nagyon gyakran parkolnak az ember mögé. Legtöbbször még parkolojegyet is vesznek az így parkolók, de semmi sem történik az ügyben. A képen latható esetben a járműre volt tűzve egy piros birságcsomag, ám nem tudom, hogy ezt a szabálytalan parkolás miatt kapta-e az illető vagy a parkolójegy hianya miatt. A Krisztina körúton több helyen is tábla figyelmeztet, hogy kamerarendszer üzemel, de a kamera alatt is simán megállnak. Kérem tegyenek lépéseket az ügy megoldásanak érdekében!
Köszönettel

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Krisztina krt. 30

Hozzászólások

 • Sági Katalin lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület Közterület-felügyeleti Iroda

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  .
 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület Közterület-felügyeleti Iroda

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  .
 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  A problémát jól jelzi, hogy az önkormányzat munkatársai önkormányzati járművekkel is szívesen parkolnak itt, szabálytalanul, ezzel rossz példát mutatva.
 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékes! Szeretném megkérni önöket, hogy a Krisztina körúton a Krisztina tér - Mikó utca közti szakaszt kiemelt figyelemmel naponta több alkalommal ellenőrizzék, mivel az utóbbi időben kezd elszaporodni a szabálytalan parkolás. A Mikó utcához közeli ferde parkolóból gyakorlatilag 5 ból 3 alkalommal lehet kiállni, mivel nagyon gyakran parkolnak az ember mögé. Legtöbbször még parkolojegyet is vesznek az így parkolók, de semmi sem történik az ügyben. A képen latható esetben a járműre volt tűzve egy piros birságcsomag, ám nem tudom, hogy ezt a szabálytalan parkolás miatt kapta-e az illető vagy a parkolójegy hianya miatt. A Krisztina körúton több helyen is tábla figyelmeztet, hogy kamerarendszer üzemel, de a kamera alatt is simán megállnak. Kérem tegyenek lépéseket az ügy megoldásanak érdekében! Köszönettel"-ról "FRISSÍTÉS 2019.06.14.: Tisztelt Önkormányzat! Kérem vizsgálják meg oszlopok vagy egyéb fizikai akadályok telepítésének lehetőségét a jelzett szakaszon! Az utóbbi időben nagyon sokan kaptak rá a képeken látható szabálytalan parkolásra. Leginkább este és hétvégén, hiszen ilyenkor a legkisebb az esély a lebukásra. Köszönöm a válaszukat! ---------------------------- Tisztelt Illetékes! Szeretném megkérni önöket, hogy a Krisztina körúton a Krisztina tér - Mikó utca közti szakaszt kiemelt figyelemmel naponta több alkalommal ellenőrizzék, mivel az utóbbi időben kezd elszaporodni a szabálytalan parkolás. A Mikó utcához közeli ferde parkolóból gyakorlatilag 5 ból 3 alkalommal lehet kiállni, mivel nagyon gyakran parkolnak az ember mögé. Legtöbbször még parkolojegyet is vesznek az így parkolók, de semmi sem történik az ügyben. A képen latható esetben a járműre volt tűzve egy piros birságcsomag, ám nem tudom, hogy ezt a szabálytalan parkolás miatt kapta-e az illető vagy a parkolójegy hianya miatt. A Krisztina körúton több helyen is tábla figyelmeztet, hogy kamerarendszer üzemel, de a kamera alatt is simán megállnak. Kérem tegyenek lépéseket az ügy megoldásanak érdekében! Köszönettel"-ra.

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Önkormányzat!
  Kérem vizsgálják meg oszlopok vagy egyéb fizikai akadályok telepítésének lehetőségét a jelzett szakaszon! Az utóbbi időben nagyon sokan kaptak rá a képeken látható szabálytalan...
 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület Közterület-felügyeleti Iroda

 • Járókelő András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére