Megoldott

Rossz helyre helyezett közvilágítási oszlopok

Frissítés 2019.07.09. A BDK válasza:
Tisztelt Bejelentő!

Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy a jelzett címen az kerületi Önkormányzat kérésére lettek így beállítva az oszlopok.
(...)
BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft
-------

A Kassák utcában a közelmúltban telepített közvilágítási oszlopok értelmetlen módon a zöldsávot világítják, nem a járdát vagy az úttestet. Szemléletes példa ez a fa mellé telepített lámpa, aminek elsődleges funkciója a jelek szerint az éjszakai kutyapisiltetés segítése.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Kassák Lajos u. 38

Hozzászólások

 • Fülöp Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük bejelentését.

  A Kassák Lajos utca közvilágítása a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában valósult meg. A beruházás a BDK Kft-vel - mint a közvilágítás várományos keze
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "A Kassák utcában a közelmúltban telepített közvilágítási oszlopok értelmetlen módon a zöldsávot világítják, nem a járdát vagy az úttestet. Szemléletes példa ez a fa mellé telepített lámpa, aminek elsődleges funkciója a jelek szerint az éjszakai kutyapisiltetés segítése."-ról "Frissítés 2019.07.09. A BDK válasza: Tisztelt Bejelentő! Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy a jelzett címen az kerületi Önkormányzat kérésére lettek így beállítva az oszlopok. (...) BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft ------- A Kassák utcában a közelmúltban telepített közvilágítási oszlopok értelmetlen módon a zöldsávot világítják, nem a járdát vagy az úttestet. Szemléletes példa ez a fa mellé telepített lámpa, aminek elsődleges funkciója a jelek szerint az éjszakai kutyapisiltetés segítése."-ra.

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft."-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy a jelzett címen az kerületi Önkormányzat kérésére lettek így beállítva az oszlopok.
  Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy közve
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

 • Kiss Gábor Attila bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére