Megoldatlan

Parkolással gátolt gyalogos közlekedés

2019.05.20.:

Tisztelt XVI. Kerületi Önkormányzat és Közterület-felügyelet!

Pontosan az történt az Önök által május 16. és 17-én válaszukban, amire számítottam, egymásra és a rendőrségre mutogatnak egy viszonyag könnyen megoldható probléma kapcsán. Sajnálom, hogy ezt kell, hogy írjam, de szemmel láthatóan nincs eredménye a közterület-felügyelet visszatérő ellenőrzéseinek.

Arra _szeretném megkérni_ az illetékes önkörmányzati osztályt, hogy legyen szíves POLLEREKET telepíteni a szabálytalan parkolás tartós megakadályozása érdekében. Ez az egyetlen megoldás.

Köszönöm.

--------

Tisztelt Önkormányzat!
Kezdem magam kínosan érezni amiatt, hogy nem tudom Önöknek elég szemléletesen bemutatni azt, mennyire nem segít az Önök és a kerületi közterület-felügyelet közti egymásra mutogatás abban, hogy a kerület lakói használni tudják a járdát, azt ugyanis a hét minden napján a Bökényföldi út sarkán lévő cukrászda fogyasztói vendégei parkolónak nézve kisajátítják.
Korábban ( https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/32084/jardan-parkolas ) már jeleztem Önöknek, hogy sajnos a KRESZ betartatása nem működik ebben a városban, úgyhogy más módra van szükség. Most ismét megteszem, egyúttal PARKOLÁSGÁTLÓ ELEMEKET is kérnék, hogy a cukrászda megléte óta tartó szabálytalan forgalmi állapot megszűnjön és a járdát a gyalogos közlekedés használni tudja.

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, Táncsics u. 6b

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    Kérnék egy újraküldést.
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Önkormányzat! Kezdem magam kínosan érezni amiatt, hogy nem tudom Önöknek elég szemléletesen bemutatni azt, mennyire nem segít az Önök és a kerületi közterület-felügyelet közti egymásra mutogatás abban, hogy a kerület lakói használni tudják a járdát, azt ugyanis a hét minden napján a Bökényföldi út sar...

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XVI. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ról "XVI. kerületi Önkormányzat"-ra.

  • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt XVI. Kerületi Önkormányzat és Közterület-felügyelet!

    Pontosan az történt az Önök által május 16. és 17-én válaszukban, amire számítottam, egymásra és a rendőrségre mutogatnak egy viszonyag k
    ...
  • XVI. kerületi Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Nem értem miért említi a közterület-felügyeletet, mint aki mutogat valakire. A bejelentése óta rendszeresen ellenőrizzük a parkolást. Ha szükséges intézkedünk. Nyilván nem tudunk...
  • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    Zavarba ejtő a válasz cinikussága.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XVI. kerületi Önkormányzat"-ról "XVI. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

  • XVI. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Kérem forduljon a rendőrséghez. Járdán parkolni tilos.
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Lukács Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére