Megerősítésre vár

Építkezésnél gyalogosok akadályozása

FRISSÍTÉS 20190426:
Kérem, hogy a közterület felügyeletnek is küldjük el! Vizsgálják meg legyenek szívesek, hogy mennyire szabályos, hogy az építkezésre érkező autósok egész napra beállnak a gyalogosoknak fenntartott sávba, és emiatt a gyalogosok az úttestre kényszerülnek.

---
A Lechneren folyó építkezésnél kordonokkal kellene utat biztosítani a gyalogosoknak. Ez azonban nem történik meg megfelelően, mivel a kordonok összevissza állnak, és egy autós, aki az építkezéshez érkezik, rendszeresen a kordonok végébe parkol be. A gyalogosok emiatt a gázolás veszélyének vannak kitéve.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Lechner Ödön fasor 5

Hozzászólások

 • Biciklis Anita visszajelzésére vár.

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  Felügyeletünk részére a tárgyban jelzett hivatkozási számon megküldött megkeresésére válaszolva mellékelten megküldöm Kf/15671-1/2019/XX ügyszámú levelünket.

  Tisztelettel
  Szökrény...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Dobos Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencvárosi Közterület-felügyelet

 • Dobos Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "IX. kerület Ferencvárosi Közterület-felügyelet"-ra.

 • Dobos Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "A Lechneren folyó építkezésnél kordonokkal kellene utat biztosítani a gyalogosoknak. Ez azonban nem történik meg megfelelően, mivel a kordonok összevissza állnak, és egy autós, aki az építkezéshez érkezik, rendszeresen a kordonok végébe parkol be. A gyalogosok emiatt a gázolás veszélyének vannak kitéve."-ról "FRISSÍTÉS 20190426: Kérem, hogy a közterület felügyeletnek is küldjük el! Vizsgálják meg legyenek szívesek, hogy mennyire szabályos, hogy az építkezésre érkező autósok egész napra beállnak a gyalogosoknak fenntartott sávba, és emiatt a gyalogosok az úttestre kényszerülnek. --- A Lechneren folyó építkezésnél kordonokkal kellene utat biztosítani a gyalogosoknak. Ez azonban nem történik meg megfelelően, mivel a kordonok összevissza állnak, és egy autós, aki az építkezéshez érkezik, rendszeresen a kordonok végébe parkol be. A gyalogosok emiatt a gázolás veszélyének vannak kitéve."-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Kérem, hogy a közterület felügyeletnek is küldjük el! Vizsgálják meg legyenek szívesek, hogy mennyire szabályos, hogy az építkezésre érkező autósok egész napra beállnak a gyalogosoknak fenntartott sáv...
 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Esetleg KTF? Vagy ők nem ellenőrzik az ilyesmit?
 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Biciklis Anita bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére