Megoldatlan

Veszélyes szállás út - bihari út kereszteződés

Anonim Járókelő

Tisztelt BKK / BUDAPEST KÖZÚT Zrt.!

Korábbi bejelentéseim sajnos csak amolyan olcsó, gyors de semmit sem érő megoldást kaptak önöktől...

(2018. június 20.) https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/32175/veszelyes-keresztezodes-es-dolgozok-szazai
(2018. december 17.) https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/39656/veszelyes-keresztezodes-diakok-munkasok-sportolok-itt-elok-es-tomegkozlekedok-kozlekedok-allando-veszelyben

Immár ez a harmadik bejelentésem, és nem azért mert hogy unatkoznék és nincs jobb dolgom mint önöket zaklatni és valódi megoldást követelni, hanem azért mert rengeteget járok erre, és az az igazság hiába eszközöltek módosításokat, látszatmegoldásokat, sajnos semmi sem változott a közel egy éve tett első bejelentésem óta.

Jelenleg is, nap mint nap látni balesetveszélyes helyzeteket hogy épp alig tud átjutni egy autó úgy hogy más autó ne szaladjon bele, gyakran akkora a fejetlenség hogy az autók a sínen maradnak, közben jön a villamos. Igen, tudom, csináltak felfestést, ami semmit sem ér, mégpedig azért nem ér semmit mert ha nem áll a felfestésre az autós, az életben nem jut át olyan nagy a forgalom, ráadásul jobbra-balra sem lát ki teljesen, ha a felfestésre áll akkor azt kockáztatja hogy egy villamost jobb esetben feltart rosszabb esetben balesetet okoz az ott tartózkodásával.

Én azt is értem hogy kirakták a táblákat is, de lássuk be, nem azért van itt olyan sok baleset mert az emberek nem tudják hogy a síneken megállni veszélyes hanem azért mert ha át akarnak jutni nincs más lehetőségük.

Az itt lévő stadion és épül és szépül, egyre több gyerek jár ide, egyre több szülő hozza-viszi őket autóval, rengeteg ember dolgozik a közeli gyárakban is, két lehetőségük van, vagy 10-15 perces kerülőt tesznek a közeli vasúti átjárónál ahol nem keveset van lezárva a sorompó, vagy életeket kockáztatva itt kelnek át.

Kérem, lássák be hogy ide vagy rendőri irányítás vagy forgalomirányító lámpa szükséges!
Egyébként is nevetséges hogy innen az Ecseri út irányába minden hasonló forgalmú kereszteződésben vannak jelzőlámpák, itt pedig még mindig nincs.

Egy éve nekem privát üzenetben hivatkoztak az anyagiakra, tudom hogy nem olcsó kiépíteni, de nézték a statisztikákat, tudják mennyi baleset történt itt, arról nincs adat sajnos, de rengeteg majdnem-baleset is van az adott helysínen amit épp csak sikerült elkerülni, tudnának bőven mesélni a villamos vezetői vagy épp az ebben a megállóban várakozó személyek, de azok is akik a szállás utcán akarnak végighaladni.

Kérem, lássák be, a pénz nem minden, eltelt egy év és az önök egyik megoldása sem tette biztonságosabbá a helyszínt, miközben költöttek rá, a mi adónk lett elszórva a semmire, most arra kérem, ha már fizetjük azt a nyomorult adót, oldják meg hogy az a pár jelzőlámpa kikerülhessen ide, rengeteg időt spórolnának az ide járóknak de ami ennél sokkal fontosabb, biztonságosabbá tennék a közlekedést, életeket mentenének, ez a fő cél ehhez pedig ki kell építeni itt is a jelzőlámpákat, nincs más opció.

Reménykedem benne hogy ezúttal valódi megoldást eszközölnek és nem egy nem működő látszatmegoldásra pazarolják adóforintjainkat!

Nagyon hálás lennék, nem csak én, de sokan mások is.
Amennyiben a kérés megint süket fülekre talál, kérem tájékoztassanak mely petíció-forma az amit biztosan elfogadnak? Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Szállás u. 47

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Szeretném ismételten kérni a beküldést, lassan 2 hónapja nem érkezett válasz. Köszönöm
  • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    KÉREM ÚJRAKÜLDENI! KÖSZÖNÖM! :)
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    lassan lejar a 30 nap de lathatoan nem tortent valtozas es valasz sem erkezik, kerem amint lehet ujrakuldeni. koszonom
  • Haris Gergely elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Besüllyedt Közutas fedlap

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Pongrácz út (X. kerület, Kőbánya)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kidőlt tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Medgyessy Zsolt
    Illetékes: Budapest Közút
    Kőbányai út / Könyves Kálmán körút (X. kerület, Kőbánya)
  Vissza az oldal tetejére